Cosecha?

Ehkä maailman ihanimmat kukkarot tulevat Suomesta!

Etsimme herkullisimmat, ihanimmat ja suloisimmat kankaat ja muutamme ne ihaniksi kukkaroiksi, laukuiksi ja muiksi pussukoiksi!
Cosecha on turkulainen pikkufirma, jota luotsaa 27-vuotias Mirka Teerikangas.
Cosechan tarkoituksena on tuoda jokaiselle ihanalle ihmiselle ihanuuksia elämään!
Tärkein periaattemme on se että työ tehdään Suomessa!
Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan omalla pikkuisella työhuoneellamme Turussa Fiskarsinkadulla, työhuoneen yhteydessä on aivan ihana pikkuinen myymälä jossa voit myös ihania ostoksia! Cosecha työllistää Mirkan lisäksi suoraan yhden työntekijän, Susannan.
Tuotteimme raaka-aineet pyrimme ostamaan Suomesta, ompelemiseen kaikki tarvikkeet hankimme Suomesta, lankoja, kukkaronkehyksiä ja vetoketjuja myöten.
Koska Suomessa ei valmisteta tarpeeseemme riittävästi puuvillakankaita, ne tilataan pääasiallisesti pieniltä ja keskisuurilta yrityksiltä ympäri maailman. Suuri osa kankaista on espanjalaiselta tehtaalta, muut kankaat pääasiallisesti valmistetaan Euroopassa tai Yhdysvalloissa.

Mikä ihmeen Cosecha?

Nimen valinta on joskus kummastuttanut ja ihmetyttänyt niin pientä kuin vähän isompaakin kulkijaa.
Cosecha äännetään ihan“Kose(e)tsa”.
Se tulee espanjan kielestä, joka on minulle hyvin rakas ja tärkeä kieli, ja tarkoittaa suomennettuna satoa, sadonkorjuuta. Aika osuva nimi, kun suunnittelee ja valmistaa itse tuotteensa? ;)

Tuotteiden hoito

Koska tuotteet valmistetaan äärettömällä rakkaudella ja usean vuoden ammattitaidolla, toivoisimme tuotteiden olevan käytössä niin pitkään kuin mahdollista. Siksi on tärkeää kiinnittää huomiota tuotteen hoitoon.
Kaikki tuotteemme ovat konepestäviä.Tuotteet voidaan siis pestä ihan pesukoneessa, suositeltava lämpötila ellei toisin mainita on 30 astetta ja sen jälkeen kahden pisteen silitys on suotavaa. Kukkarot ja metalliosia sisältävät tuotteet suositellaan pestäväksi pesupussiin laitettuna. Tällöin metalliosat eivät naarmunnu eikä ne naarmuta konetta.
Muiden tuotteiden tuotekuvauksissa on pesuohjeet. Toimitamme myös kaikkien tuotteiden mukana tuotteen oman pesuohjeen.

Työhuone + myymälä

Cosechan työhuone sijaitsee Turussa, työhuoneelle voi tulla halutessaan tutustumiskäynnille. :)
Työhuone on avoinna keskiviikkoisin klo 14-18, suuresti tervetuloa <3
Cosecha
Fiskarsinkatu 8, halli 21
Turku
TALLIOSAKE-talo, talon pihan puoleinen pääty, ovessa Cosecha -kyltti
Y-tunnus: 2619906-2
Puh.  029 170 2010 (0,08 € / min + pvm / mpm)
Yrittäjä
Mirka Teerikangas