perjantai 30. syyskuuta 2016

Etsinnässä SUPERMYYJÄ Turkuun!

Tuu meidän ihanaan, pieneen mutta kovasti kasvavaan yritykseen supermyyjäksi!
Haemme joulukuun ajaksi myyjää, joka tietää mitä tekee ja osaa palvella asiakasta just eikä melkeen siten miten pitää: Kuin mitään muuta ei ois! <3

Myyjän työ tapahtuu Turussa, mutta parhaana optiona pidetään jos mahdollisuus liikkumiseen myös Helsinkiin ja Tampereelle. Myyjällä tulee olla KOKEMUSTA myynnistä ja asiakaspalvelusta, omata erinomainen asenne elämään sekä unelmia, joita haluaa toteuttaa.

Supermyyjä palvelee asiakasta tietäen että hän on se joka oikeasti maksaa hänen palkkansa ja pystyen itse vaikuttamaan myynnillään omiin ansioihinsa.
Supermyyjän työaika on osa-aikainen, työvuorot sijoittuvat maanantaista sunnuntaille, kellonaika on suurinpiirtein klo 8-20 välinen aika, mutta ei ole vielä lyöty lukkoon. Työsopimuksen kesto on joulukuun ajan, erinomaiselle riittää varmasti töitä myös keväällä sekä kesällä 2017!

Kerro meille uniikisti kuinka sinä olet supermyyjä ja liity meidän joukkoon, laita hakemusta tulemaan osoitteella rekry@cosecha.fi. Liitä mukaan perustietojen lisäksi kaikki mitä haluat kertoa itsestäsi! Mitä enemmän kerrot, mitä mielikuvituksellisemmin, sitä parempi mahdollisuus. Emme halua keskinkertaista vaan sitä joka hakee uusia haasteita ja tahtoo olla se vuoden supermyyjä! <3
Jos sulla on suosittelijoita, liitä mukaan heidän yhteystietonsa kans! :)
Myös y-tunnukselliset myyjät otetaan enemmän kuin mielellään huomioon.

<3 :llä Mirka & Susanna
www.cosecha.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti