tiistai 14. huhtikuuta 2015

Markkinakevät iski!

Huh, edellisestä kuulumisten kertomisesta on jo aikaa!
Mielessä on ollut kymmeniä kirjoituksia, mutta taas tuntuu että aika vain häviää.

Nyt viime viikolla lorvin melkein koko viikon. Ensin alkuun olin siskontytön kanssa 4 päivää, käytiin lillumassa kylpylässä ja sen jälkeen vielä pööpöilimme lapsimessuilla. Nyt olisi siis kovasti kirittävää, mutta satun olemaan vielä muutaman tunnin ajan vanhempieni nurkissa, kunnes iltapäivällä pääsen takaisin kotiin ja työhuoneelle. Töitä on kovasti tiedossa, jo ihan sillä että toukokuun alku on aikamoinen kaaos. :D


Tässä kevään aikataulu
17.-19.4. Saaristolaismarkkinat
25.-26.4. Käsityökortteli Toivolan piha, Jyväskylä
1.5. Lasten perinteinen vapputapahtuma Kriivarin koululla, Paimio
2.5. Käsityökortteli Kamppi, Helsinki
2.5. Dear Design, kauppakeskus Hansa, Turku
3.5. Pihatori Ruskeasannassa, Vantaa
15.5. Käsityökortteli Tampere
16.5. Käsityökortteli Vantaa
22.5. Skidirock, Helsinki
22.-24.5. Venemessut Naantali

Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy!

Viime syksyyn verrattuna olen tyytyväinen, ettei minulle ole tällä hetkellä muuta kuin tämä. Saan täysillä keskittyä tuotteiden valmistukseen ja kiertämiseen. Lisäksi minulla on Henna apukäsiparina ja niistä on ihan mielettömän suuri apu.

Hölmönä ajatukset kääntyy omasta kaupasta unelmoimiseen, mutta sitähän varten mä lähdin tähän työhön että olen vapaa! Voin tehdä töitä sillon kun huvittaa, missä tahansa. Nyt tänä keväänä oman isoisän poismeno on aiheuttanut aika pitkälle sen, että olen reissanut kahden kaupungin väliä ja se ei olisi mitenkään onnistunut jos olisin palkkatöissä taikka jos minulla olisi oma kauppa.

Muuttosuunnitelma jäätyi tälle vuodelle, en vain oikeasti millään kerkeä. Päätin että lähden tulevaa julkisivuremppaa karkuun vasta ensi vuoden alussa, kun markkinat eivät sotke aikatauluja. Messuilua on luvassa syksyllä ja koko kesä kierretään, lukuunottamatta 1,5 viikkoa heinäkuussa jolloin pidän kesäloman. Viime kesänä se jäi välistä, koska olimme jo huhtikuussa kesälomalla mutta nyt tänä vuonna päätin että syksyä varten täytyy ladata paristoja.

Tapaamisiin tapahtumissa!
♥:llä Mirka


Psst.. Verkkokaupassa on muuten hiiiiiirmusesti kevätuutta, meehän sinne ostoksille www.cosecha.fi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti