tiistai 30. joulukuuta 2014

Klisee: Uusi vuosi, uudet kujeet

Huh, leppoisa elämän meininki kutsuu taas muutamaksi kuukaudeksi. Odotettavissa tuonne maalis-huhtikuulle melkoisen hiljaista aikaa, toivottavasti kuitenkaan ei ihan kuollutta. :D
No ei sitä kannata etukäteen murehtia ja nyt tää aika käytetään patterien lataamiseen, tuotevalikoiman tekoon yms. ;)

Olinkin jo kaipaamassa lomaa, kesästä lähtien ku pompin kuin kumipallo ties minne, enkä saanut hetken rauhaa itselleni. Joulun alla aloin miettiä että koska oikein viimeeksi istahdin aloille ja vaikka vain pelasin tietokoneella? (Olen pikkuisesta tytöstä asti rakastanut pelaamista)
En muistanut. En tosiaan muistanut koska olisin kiireettömästi pelannut. Se oli joskus.... ennen omaa toiminimeä.

Kesä meni kierrellessä tapahtumia, syksyllä pyöritettiin kauppaa ja joulunalusaikana valmistettiin 12 tuntisine päivineen tavaraa myyntiä varten. Joulun alla tehtiin 16-tuntisia työpäiviä, ensin kuudelta aamulla ompelemaan, sitten kiireellä Hansaan kymmeneksi, siellä heiluttiin iltakasiin saakka jonka jälkeen piti vielä syödä jotain ja saada nukutuksi. Ja kaiken kukkuraksi, ihan kuin Hansan tapahtumssa itsessään ei olisi ollut stressattavaa, tulin lopputulokseen että Cosecha jatkaa omia menojaan kaupalta ja kauppa jää toistaiseksi historiaan.
Se tarkoittaa sitä, että muutan tavaroitteni kanssa takaisin kokonaan työhuoneelle. Tiedän että haluatte syyn miksi näin kävi, niin sanotaan ettei kaikki aina mene ihan kuin saduissa. Valitettavasti ei mennyt niin tässäkään tapauksessa. Koska asiaan liittynee kaksi ihmistä minun lisäkseni, en aio avata asioita täällä sen enempää.

Ehkä jonain päivänä avaan oman kaupan, mutta toisaalta, nyt koin sen kovin raskaaksi roikkua kaupalla kun taas tapahtumissa olen elementissäni. Saan olla siellä ihmisten keskuudessa, tehdä sen x-määrän töitä ja sitten sen jälkeen on taas "vapaata". En ole koskaan ollut kellon ystävä, vaikka se minua kovin stressaakin. Jouluna opin sen, että se on vain opittu tapa ja siitä on mahdollisuus päästä pois. Maailma on mun oisteri ja mä oon vapaa! :D

Kauppaan menoa en missään nimessä kadu, se oli ihana kokemus kaikkine fiiliksineen ja sain hetken tuntea mitä olisi pyörittää omaa kauppaa. Mutta ei se ainakaan vielä sovi mulle. Ehkä siinä vaiheessa kun on perhettä ja pysyttävä enempi paikallaan, jos silloinkaan. Ja paikka täytyy tarkoin miettiä, eikä mun valikoimalaajuudella nyt oikein ihan kauppaa pyöritetäkään (tavaraa oli liian vähän, välillä kauppa ammotti tyhjyyttään Cosechan tavaroista kun mä kiersin toiselle puolen Suomea). Ehkä siinä vaiheessa kun tuotanto pyörii oikeasti, nyt tuntuu se olevan vähän hitaalla, mutta meininki tästä sen kuin kasvaa!

Toisekseen, koin todella rasittavaksi kun tuotevarasto ei ollutkaan täällä ja jos tuli verkkokauppatilaus, jouduin erikseen kiikuttamaan itseni kaupalle, vaikkei ollut minun vuoroni olla siellä. Se keskeytti kaiken, enkä voinut vastata heti tuotteita koskeviin kyselyihin, vaan piti aina soitella tai mennä selvittelemään. Tällä hetkellä niin Cosechan kuin Kukkarotarvike.fi:n varasto sijaitsee selän takanani, joten siihen on helppo käydä käsiksi. Vielä kun saisi siivottua (ja pidettyä siistinä) työhuoneen.... :D


Voisin sanoa, että uuteen vuoteen ihan uudella tarmolla. Mitä elämässäni olen oppinut, että kaikki mikä ei tapa, vahvistaa, päätee tähänkin. Mä oon satoja tunteita, kymmeniä kokemuksia rikkaampi nyt. Aina tiettyä hetkeä kestää aikansa jonka jälkeen on aika päästä eteenpäin. Syksyllä olin jo väsynytkin, kaipasin lomaa. Nyt päätin että otan iisisti ihan uuden vuoden yli. Loppiaisen jälkeen alan taas työskentelemään, verkkokaupan varasto päivittyy sillon, sitä ennen pakkaan vain tilauksia ja teen muutaman tilauksen loppuun ajalta ennen joulua. :)


Nyt on muuten, sit jos koskaan, kannattaa tilata Cosechan tuotteita. Kaikki varastossa olevat tuotteet -20 % ja poistot -50 %! Eilen kannoin jo ihan intsinä tilauksia postiin, eka päivä oli huikee menestys, tällaista menestystä ETUpäivillä ei olekaan ollut!
Kai jatkatte samaan tahtiin?!?! :D 
Verkkokauppaaaaaaaaan, tästä poks!

♥:llä Mirka

2 kommenttia:

 1. Tästä tuli sellainen tunne, että harha-askel putiikkiin oli erittäin hyvää oppia. Kävit kokeilemassa, totesit ettei ollut sinun juttusi ja nyt käännyt uuteen suuntaan. Et jää märehtimään ha harmittelemaan virhettä. Ihan hienoa! Huikeaa ensi vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli erittäin hyvää oppia, ihan kaikesta. Vaikka siellä välillä koinkin hetket todella ahdistaviksi, niistä oli vain hyötyä sillä kannalta, että pystyin totetamaan että onko asiasta oikeasti ja lopulta hyötyä mulle yhtään vaiko ei.
   En koe kauppaa virheenä, vaan arvokkaana oppituntina ja elämä on liian lyhyt harmitteluun! Mä oon vasta 25, mulla on koko mun elämä edessä joten ei muutaku sata lasissa uusiin haasteisiin! :D

   Ihanaa uuta vuotta myös sinne!! ^_^

   Poista