lauantai 6. joulukuuta 2014

Käsityökorttelin joulu

Kiire, kiire, kiiree, kiiireeeeeee!
Tää kuvaa aika hyvin tätä hetkeä. Tai itseasiassa tätä syksyä.
Ja sen takia tämä bloggaus on aika tynkä, annetaan siis kuvien puhua!

Olen ihan ehdottoman tyytyväinen tilanteeseen, onpahan töitä ainakin ja vielä mieleisiä! :D


Nyt tämä viikko no mennyt pääkaupunkiseudulla hengatessa, nimittäin täällä on nyt Naitsen joulumessut vielä tänään ja huomisen ajan. Ja se, että elämä ei kävisi tylsäksi, löytynee myös netistä Käsityökorttelin jouluviikonloppu. Jouluviikonloppua juhlistetaan meidän omassa myyntiryhmässä, jossa on tällä hetkellä lähes 3000 jäsentä. Meitä yrittäjiä on mukana viikonlopussa 57, joten vipinää riittää varmasti koko viikonlopuksi.

Ryhmä löytyy Facebookista ja jos et ole sinne rekkautunut, pystyt näkemään joulunviikonlopun ohjelmaa myös blogista.

Meikäläisen osalta päivät jää vähän hiljaisiksi, mutta iltaisin paikkaan sitten päivää.

Omalta osuudeltani eilen avasin koko viikonlopuksi kaikki toimitukset Suomeen pyöreillä nollilla eli 5.-7.12.2014 tilauksien toimituskulut 0 €.


Eilen illalla huokasin helpotuksesta kun kipasin ruokakaupan kautta vielä hiukan ennen ysiä ostamaan eväitä tälle päivälle. Mukaan ei kuitenkaan tarttunut kuin suklaapatukka, päätin ostaa sittenkin samanlaisen lohileivän kuin eilenkin söin, se oli namia!
Pikareissun jälkeen ruokakauppaan kippasin itseni tietokoneelle. Aamulla hiukka hämärässä räpsityistä kuvista nappasin parhaat esille ja esittelin tämän vuoden viimeisen (!!!!!) uutuustuotteen. Koska kiire pidätteli sen verran, kutakin kukkaroa on vain muutama kappale, eikä näitä ole myynnissä kuin tämän viikonlopun. 

Kukkarot ovat 12 cm leveitä kehykseltään, alhaalta noin 14 senttiä, mahtuu sinne kortit vaakatasoon. Kukkaroiden päällä on ihanainen samettirusetti ja sisällä siihen sointuva vuorikangas! Sisällöstä vielä sen verran, että vaikka kukkaro on hyvinkin matala, ei sieltä pääse edes kolikot karkuun, koska se on suunniteltu siten, että avatessasi kukkaron siellä on seinät reunoissa. Kukkarosta löytyy myös tilanjakaja, joten se menee myös omalla tavallaan jopa tuplakukkarosta (kortit toiselle puolelle, setelit ja kolikot toiselle!). Hintaa kaverilta löytyy 29 € ja nämä löytyvät verkkokaupan erikoisosiosta: Käsityökorttelin jouluviikonloppu(KLIK!).
Lauantaille on luvassa kilpailua koskien uutuuskukkaroita, sekä salamatarjouksia tuttinauhoista sekä iltasella TUPLIS-kukkaroita, kannattaa pysyä siis linjoilla! :D

Eikä siinä kaikki, tällainen pikakirjoitus ennen myyntityöhön lähtöä, Cosechan sivuilla on käynnissä myös kilpailu huomiseen 7.12. klo 19 saakka ja siellä voit voittaa 20 euron lahjakortin äänestämällä mikä on suosikkisi uusien rusettikukkaroiden väreistä.
Osallistu kilpailuun täällä! Jos et ole Facebookissa, voit osallistua lähettämällä sähköpostia aspa (at) cosecha.fi (poista välilyönnit ja vaihda (at) @ -merkiksi)

Ei mulla muuta, nyt pika-aamiainen nassuun ja sit lähtöön kohti Wanhaa Sataman Naisten joulumessuja! :)

♥:llä Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti