lauantai 6. syyskuuta 2014

IIK! Apua! IIK!

Kiersin koko kesän, lomaa en pitänyt, enkä kyllä pahemmin vapaapäiviäkään. Mutta se oli sen arvoista, se oli ihanaa! Muutamia pettymyksiä sattui matkan varrelle tapahtumista, mutta kolmeen otteeseen tehtiin myös kaikkien aikojen (joulumyynnin ulkopuolinen) myyntiennätys! Se oli meikäläiselle paljon, mutta kiersinhän vasta ensimmäistä kesää näin intensiivisesti. Viime kesänä kiersin jonkin verran, mutta en todellakaan näin paljoa ja joka viikonloppu.


Nyt hieman helpottaa se sinällään, että syyskuussa on vain kahdet messut ja yhdet markkinat. Mutta syyskuun lopulla onkin AVAJAISET! Mä avaan ihkaihanoman KAUPAN!! Tässäkin vaiheessa vieläkin meinaan huutaa: "IIIIIIIIIIK!", mutta koska en halua herättää muita kerrostalossa asuvia ihmisiä, huudan vain virtuaalisesti: "IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK!". :D

Kauppa avataan yhteistyössä kahden muun käsityöyrittäjän kanssa, se on aivan ihana kauppa! Se on vanha lihakauppa, lattia on alkuperäinen '50-luvulta ja mä niin näen että Cosecha sopii sinne. Remppaa on tehty jonkin verran tällä viikolla, maanantaina päästään jatkamaan sitä ja pian toivottavasti päästään myös sisustamaan.

Ongelmaksi voi alkuun muodostua se, että varastoa on melko vähäisen. Mullahan on ollut tähän mennessä yhteinen varasto niin verkkokaupassa tai myyntitapahtumissa. Nyt pitäis saada ainakin eroteltua kauppavarasto sekä verkkokauppa, jolloin voisin roudata verkkokauppavarastoani mukana kuten tähänkin saakka.


En millään malttaisi odottaa enää kolmea viikkoa, mutta toisaalta, tässä on hyvää aikaa kasvattaa varastoa ja tehdä lisää tavaraa. Etenkin melkein heti kun kaupan ovet ovat avattu, kipitän Seinäjoelle Kädentaitomessuille!

Kaupan avaamisen myötä muutama asia muuttuu
- Yrityksen virallinen osoite on 8.9.2014 alkaen Puutarhakatu 16, Turku
- Verkkokauppavarasto siirretään kaupan yhteyteen
- Cosechan työhuone siirtyy osittain Puutarhakadulle, jolloin pystyn työllistämään niin työharjoittelijoita kuin työkokeilijoita! Lue lisää täältä(KLIK!)!
- Kolmen kauppa avaa ovensa virallisesti torstaina 25.9.2014 klo 11 ja avajaisia vietetään kolme riemukasta päivää!

Mä oon niin täpinöissäni ja hitsin vimpulat, tänään ja huomenna on Mukava messut niin avajaiset ja kaupan mainostamisen pommitus on aloitettu!
Tää vuosi on ollut niin ihmeellinen ja nyt ollaan vasta eletty yhdeksän kuukautta sitä, mitähän loppuvuosi tuo tullessaan?! :D

♥:llä Mirka

1 kommentti:

  1. Respect. Ei ole se kaikkein helpoin aika ryhtyä kivijalkakauppiaaksi.

    VastaaPoista