lauantai 12. heinäkuuta 2014

Toiveet toteutuvat!

Mulla on liikkuvassa puodissa käynyt eräs asiakas tämän kevään aikana muutamaan otteeseen. Hän on kysellyt hihnoja, jotka saisi pään yli ja joissa kännybägi™ tai kukkaro tulisi lantiolle. Vastaukseni oli ensin avainkaulanauha, mutta kun se ei ollut riittävä, jouduin myymään ei oota.


En tiedä mikä iski, mutta tällä viikolla päättäväisesti kävelin tavarantoimittajan luokse ja länttäsin tiskille viittä eri väriä 2 cm leveää nylonhihnaa. Tämän jälkeen hiippailin kotiin ja saksin pitkät nauhat 1,4 metrin pätkiksi.
Ompelukone sauhusi ja hihnoihin ompelin kiinni säätösoljen ja renkaan. Renkaisiin kiinnitetään haka.
Näin tuli valmiiksi 66 kappaletta säädettäviä lisähihnoja. Hihnan sa akiinni niin kännybägiin kuin kukkaroon ja sellaisen voi ostaa yhdessä tai erikseen!
Hinta on tasan kasi, yhdessä kännybägin tai kukkaron kanssa 25 €.

Väreinä tällä hetkellä löytyy kaikkialla perusvalikoimaan kuuluvat musta ja valkoinen sekä pirteät keltainen ja oranssi ja hillitympään makuun tummanharmaa. Lisäksi on tulossa ainakin pinkki ja vaaleansininen, kunhan kerkiän tilaamaan, jostain kumman syystä ensi viikolla myyntiin tulevat uudet tuotteet veivät tuota varastorahhoo.

Mitä mieltä sä oot? Onks ihan onnistunut valinta värien suhteen?
Valitsin mallikuviin sellaisia, jotka sopivat yhteen hihnan kanssa, mutta niitähän toki voi sekoittaa ja yksivärisenä menevät monien eri kukkaroiden ja bägien kanssa.

Periaatteessa hihnaa voi roikuttaa myös kaulassa, mutta tässä mallissa ei ole erillistä turvalukkoa eikä irrotettavaa hakaosaa, joten kaulassa roikotettaviin suosittelen yhä edelleen turvalukollista avainkaulanauhaa :)

Lisähihnat nyt myynnissä, myös tapahtumissa.
Mirka sitten unohti tulostaa hintalapun näihin, mutta onneksi puhe toimii :)

Hihnat löytyvät omasta osiostaan, kategoriasta Hihnat(KLIK!) ja tutut kuosit löytyvät avainkaulanauhaosiosta(KLIK!)! :)

Toivottavasti tämä kyseinen ihana naisihminen näkee tämän tai muutoin poikkeaa Gangut regatassa heinäkuun lopussa ja elokuun alussa ja tulee vihdoin ostoksille! :D

♥:llä Mirka

2 kommenttia:

  1. Jes hihnar meni läpi :). Värit hihnoissa on hyvät ja sopii monien muiden värien kanssa yhteen.

    VastaaPoista
  2. No se oli niin mahtava kategorianimi, ettei sitä voinut ohittaa, kiitos Outi! :)
    Nii mä meinaisin kans et ne on hyvin sulautuvia, etenkin kun on yksivärisiä :)

    VastaaPoista