perjantai 18. heinäkuuta 2014

Problem solved.

Myyntipöydän somistus ei ole koskaan valmista!
Ei sitten koskaan.

Olen jo pitkään toivonut ja etsinyt kännybägeille sopivia telineitä. Olen löytänytkin, mutta en ole raaskinut maksaa ihan satasta yhdestä telineestä, vaikka se olisikin hyvä ja tyylikäs. Joten tyydyin olemaan ilman.

Toissapäivänä tajusin, kun olin tuttinauhoja saanut valmiiksi (jotka muuten on nyt puodissa myynnissä!), että minä en saa niitä mitenkään nätisti esille. Varastossa olisi 30 erilaista tuttinauhaa ja kaiken kaikkiaan 85.
Ei niitä voisi mihinkään isolle tarjottimellekaan laittaa esille, eivät pääsisi siinä kovin hyvin esille.

Kyllä ne tällä tavalla viiden joukkiossa näyttäisikin ihan ookoolta, mutta ei kyllä jos länttäät yhteen kasaan 30, ni hyvältä näytä :D
Pyörin keskiviikkoillan Suurmarkkinoilla ihan asiakkaan ominaisuudessa, joten jatkoimme siitä keskustan ison kauppayhtymän loppuunmyyntiin. Siellä oli jotain myymälätarvikkeita myynnissä, mutta en löytänyt sieltä mitään tarpeisiini sopivaa, ennen kuin vasta ulosmennessäni mukiteline olisi ollut ihan huippulöytö.
Kysyin myydäänkö telinettä, niin sain vastauksen että vasta kun kaikki muut on myyty, mikä on kyllä ihan täysin ymmärrettävää.
Totesin, etten voi odottaa telineiden kanssa 1,5 kuukautta etenkin nyt seuraavat 5 viikonloppua olen myymässä.

Tänään aamusella siivoskelin työhuoneen sotkuja ja näppeihin osui sopivasti tollanen eläinpentujen aitaustarkoitukseen tarkoitettuja ritiläverkkoja, jotka oli entisen omistajan aikana jo laitettu kiinni toisiinsa nippusiteellä. Mielikuvitukseni lähti siinä samassa tilanteessa laukkaamaan ja kotikutsuille tarkoitetut vihreät koritkin pääsivät matkaan mukaan! :D

Onneksi tuota pöytäliinaa jäi yli melko reilusti, saan hyvin sillä peitettyä tuon vihreän korin tuolta välistä!
Hamstraus on joskus hyvä asia, joten olin onnellinen että olin pienen oravan tavoin pinon käpyjä (s-koukkuja) keränneenä tyytyväinen kun ei tarvinut niitä lähteä metsästämään mistään. 
Näin ollen s-koukuilla, nippareilla ja vihreillä laatikoilla sain aikaiseksi huikean edulliset telineet, jotka täynnä tavaraa olevana näytä edes itse erilaisista osista kyhätyiltä.

Kyllä nyt kelpaa myydä tuttinauhoja! :D

Sain samalla idealla tehtyä myös kännybägeille oman telineen! Tulossa myös kukkaroille omansa, kunhan saan lissää kehyksiä. Nyt kukkaroita on niin naurettavan vähän etten voi laittaa niitä millään roikkumaan! :D
Huomenna on sellainen semipieniodotuksinen päivä eli toisin sanoen kaikki mitä tulee kotiin, on plussaa!
Huomenna kaikki turkulaiset ja Turun seudulla asuvat, hophop Fortuna -korttelin käsityö- ja designmyyjäisiin klo 14 - 18! 

♥:llä Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti