perjantai 13. kesäkuuta 2014

Saanen esitellä: Kännybägi™

Reilu puolitoista vuotta sitten tuli Cosechalta ulos nykyinen malli kännykkäpussukoista. Sitä ennen malleja oli ollut itseasiassa kolme.


Vadelmainen kännykkäpussi oli sitä samaa sarjaa, joka tuli ihan ensimmäisten kännykkäpussien joukossa Cosechan myyntiin. Kauppa kävi, mutta jotain puuttui. Pussukassa oli nimittäin ihan tavallinen puuvillavuori, enkä ollut sinänsä kovin tyytyväinen tuohon malliin. Ainoa mikä nykyään ehkä vähän harmittaa, etten ottanut viimeisimpään tuota taskua mukaan, mutta saahan sellaisen sitten erikseen tilaamalla.


Näitä prototyyppejä ei valmistunut kuin neljä tai viisi. Loppujen lopuksi hylkäsin ne, koska niihin meni liikaa aikaa, läpässä oli nimittäin ommeltava neppari ja käsinompelu on minulle (ja etenkin tuolloin) äärettömän hidasta. Mutta näissä alkoi jo näkymään sen viimeisimmän mallin elkeitä.


Tässä se nyt olisi, kuukausien työ lopulta lähes valmiina. Kunnes ystäväni osoitti vian: Vaikka neppari olisi pehmeän vuorin ja päälikankaan välissä, voisi se aiheuttaa naarmuja tai muuta hallaa kalliiden älypuhelinten näytöille. Toisekseen, neppari olisi hankala laittaa kiinni tai auta armias jos sitä vähän väliä laittaisi väärin, se hajoaisi lopulta käyttökelvottomaksi.

Näinpä siis aloitin kehitystyön. Mikä olisi helpompi tapa kiinnittää kännykkäpussi?
TARRA! Se sopisi kaikenikäisille ja se olisi helppo avata ja sulkea!

Näinpä siis syntyi Cosechan tarrallinen kännykkäpussi.Kännykkäpusseista tuli oitis myyntisuosikki ja sitä ne ovat olleet tähänkin mennessä!
Kaikkien aikojen suosituin kuosi on ollut tuo jo aikaisemminkin esillä ollut ruskea pöllö-kuosi!

Viime kesänä apulaiseni alkoi kutsua kännykkäpusseja kännybägeiksi. Se siirtyi mullekin ja helmikuussa istuessani yrittäjyyskurssilla käydessämme tuotemerkkeasioita läpi, aloin miettimään oman tuotteen brändäämistä ja sitä jolla voisin erottautua joukosta.
Toki olen tähänkin mennessä erottunut pitkälti kuosimaailmalla, tuotteiden valmistusmaalla, kännykkäpussien konepestävyydellä, kännykkäpussien koolla (löytyy myös isoille älypuhelimille kokoja!), mutta silti olisi vielä parempi löytää jokin millä pystyisi eritoten erottautumaan.
Sitten se välähti: Kännybägi.

Tuotteeni tulisi olemaan kännybägi, ei mikään kännykkäkotelo, kännykkäpussi joita löytyy vähän sieltä sun täältä. Kännybägejä ei tulisi löytymään kuin yhden valmistajan valikoimasta! :D
Yrittäjyyskurssin vetäjäkin innostui ideasta ja yhdessä maalailimme itselleni hyvää tulevaisuutta.
Syy minkä takia kännybägiä ei voinut heti julkistaa, enkä suostunut siitä oikein puhumaankaan kenellekään, oli se että tuotemerkki tulisi suojata. Nyt tuotemerkkiä käyttäessäni käytän ™-merkkiä, joka ilmoittaa ihmisille, että tuotemerkki on Cosechan omaisuutta. 


Kännybägejä myydään oman verkkopuodin kautta, ensimmäinen jälleenmyyjä löytyy Japanista ja nyt alkaa suuresti myös suomalaisten ja miksei myös eurooppalaisten jälleenmyyjien hankinta, mutta niihin keskityn viikonlopun jälkeen. Tänään päivitetään tuotteet iZettlen tuotekirjastoon, tehdään limemansikkajuustokakkua, ommellaan tuotteita, huomenna painellaan Raision ABC:lle myymään ja sunnuntaina vietetään apulaisen synttäreitä. Vilkas viikonloppu siis tulossa :)

Kännybägit™ siis löytyvät osoitteesta www.cosecha.fi(KLIK!). Niitä on kahressa koossa ja jos omalle puhelimelle ei löydy sopivaa, semmonenhan sitten ommellaan juur sua varten! :)
Kaikki kännybägit™ on konepestäviä, pehmeitä, iloisia, kestäviä ja niille kaikille myönnetään 1 vuoden täystakuu!
Hop hop ostoksille! :) 
Kännybägityyppi on tuttu animehahmo, jonka tein lahjaksi apulaiselle. Ei voi muuten kävellä tuon perässä hymyilemättä... ;)
♥:llä Mirka

2 kommenttia:

  1. Hienoa, että tavaramerkkasit sanan! Justiinsa tätä alkua lukiessani mietin, että tuon nimen kyllä joku vielä pöllii. :)

    VastaaPoista
  2. Jep, tämä oli yrittäjyyskurssinkin vetäjän mielipide ja olin itsekin sitä jo miettinyt ennen kuin puhuin kanssaan, että kännybägi tullaan viemään välittömästi jos sitä ei suojata!

    VastaaPoista