sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kaula nauhaan ja menoks!

Kuten jo aikasemminkin kirjoittelinkin, kadonneita turvalukkoja ei ole tähän päiväänkään mennessä löytynyt. Ne ovat todellinen arvoitus.

Torstaina pääsimme matkaan hyvissä ajoin kerrankin. Toisin kuin yleensä, tällä kertaa meillä ei ollut kiirettä. Ei sitten minkäänlaista. Kello oli noin puoli kaksitoista, kun matka alkoi.
Itse tykkään istua autossa, kyydissä tai ajaen ja tällä kertaa oli minun ajovuoroni. Koska meijän biili on aikamoinen bensasyöppö 100 - 120 kilometrin tuntivauhdissa, sillä viiletetään tasaista kahdeksaakymppiä.
Rekan perässä oli hyvä matkata, koska silloin ei nopeus vahingossakaan noussut korkealle. :D


Haimme avainkaulanauhojen tarvikkeet ja pääsimme vanhempieni tykö Espooseen. Ruokaa nassuun ja sitten otin lepoa koko illan. Minun piti ommella, mutta söin itteni liialliseen ähkyyn silliä, graavilohta ja ribsejä, joten se siitä työillasta. Makasin sitten sängyllä ja pelailin tabletilla. Joskus on hyvä vain ottaa iisisti.

Juhannusaamuna kuitenkin istahdin ompelukoneen ääreen ja ompelin jo aiemmin ommeltuihin avainkaulanauhoini ne puuttuvat lukot. Homma ei ollut vaikea, eikä siitä toista tuntia enempää mennytkään.
Innostuin myös ompelemaan muutaman laukun, mutta niiden hihnoja en jaksanut alkaa silittelemään.Kuva on kehno, mutta kun piti näpätä ittestään peilikuva! :DAvainkaulanauhat ovat nyt kaikki tossa pinossa olleet päivitetty puotiin(KLIK!) ja nyt turvalukkoja ja muita avainkaulanauhatarvikkeita on, jotta niitä kans riittää hetkeksi! Löytyi vielä kaiken lisäks ihan loppuun käytetystä Sateenkaaripöllöt-kankaasta YKSI valmiiksi leikattu nauhanen... :D

Nyt töiden pariin, ensi viikon markkinat jo ihan jännittää! Onneksi vieressäni markkinoilla on kiva vieruskaveri. Tämä helpottaa huomattavasti sitä, että pääsee pissalle ja syömään kun tarvis on. :)

♥:llä Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti