tiistai 17. kesäkuuta 2014

Kadonneiden turvalukkojen metsästys

Sanoisinko, että hieman harmituttaa.
Ostin aikoinaan lähes loppuneiden turvalukkojen tilalle reilu 40 kappaletta uusia turvalukkoja. Ne nököttivät nätisti entisen leikkuupöydän päässä monta viikkoa. Siinä ne kiltisti odottivat, että joku nimeltä mainitsematon epäorganisoija Mirka tulisi ja siirtäisi ne omaan purkkiin.
No sitä tyyppiä ei koskaan kuulunut.
Ja kun tarve oli avainkaulanauhoille, ei turvalukkoja näkynyt MISSÄÄN!

Ei löytynyt, vaikka koko huone pistettiin uusiksi. Vanhat turhat kalusteet joutivat pois ja tilalle tuli selälle sopivia kalusteita. Mutta turvalukot ovat yhä tänä päivänäkin paikassa nimeltä hukka.

Vasemmalla pino avainakaulanauhoja, jotka odottavat ompelua ja oikealla valkoisella langalla ommeltavat avainkaulanauhat, joista puuttuu enää ne TURVALUKOT!
Laitoin tavarantoimittajalleni viestiä, että tarvitsen pikaisesti lisää (puodin valikoima ammottaa tyhjyyttään avainkaulanauhojen kohdalta, varastossa on vain enää 14 kappaletta jäljellä!) ja etenkin ensi viikon käsityöläismarkkinoille, joiden kävijäarvio heiluu kevyesti siinä 120  000 - 150 000 kävijän välillä.
No he lupasivat tilata minulle ja vaikka laskeskelin tämän pikatoimituksen nostavan yhden turvalukon hintaa lähes 40 %, totesin ettei minulla oli varaa myydä ei oota ens viikolla.
Vielä pitäisi tulla 50 kappaleen pikatoimitus laukkujen kehyksiä, jotta olisi jotain mitä ensi viikolla myydä (nekin kun piru vie joku on myynyt, eikä oo tilannu lissää kehyksiä!)!

Silti vähän pelottaa onko sitä tavaraa nyt ihan oikeasti liian vähän.

Viime vuoden Käsityöläismarkkinathan meni erittäin hyvin, vaikka olin se teltan perällä olija ja myytäviä tuotteita oli vain kourallinen. Kukkaroita ei ollut oikeastaan kuin muutama hassu ja kännykkäpussit eivät edes täyttäneet puolta pöytää!
Äsken kun kaivoin arkistosta kuvia viime vuoden tapahtumasta, multa pääsi ihan oikeasti nauru!
Tein sillon vielä "huipputilin" neljän päivänä aikana ja tavaraa oli tosiaan tämän verran! :D


Olen hurjan iloinen ja kiitollinen, että tapahtumamyynnit ovat olleet tänä keväänä erinomaisia ja sellaisia päiviä kuten Seikkisrockin sunnuntai ja Hansan lauantait ovat olleet, olisi vielä hurjasti tänä vuonna!
Että nyt vain pidetään ne sormet ja varpulit tiukasti ristissä, että ensi viikolla sää suosii meitä olemalla lämmin (ei liian lämmin!) ja että aurinko paistaa.
Tää tarkottaa varmaan sitä, että hophop, TÖIHIN pois koneelta! :D

♥:llä Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti