maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ihan pihalla, Tallipihalla :)

Lähdin eilen hieman ristiriitaisissa tunnelmissa aamulla puoli seitsemän jälkeen ajamaan kohti Tamperetta. Ilma oli synkähkö, mutta netin sääpalvelut osasivat kuitenkin kertoa, ettei vettä olisi tulossa.
Matkalla kuitenkin muutamaan otteeseen sydän syrjällä katselin tuulilasia, kun siihen alkoi ripotella vesipisaroita. Muutaman kerran tuli enempi, mutta se oli lähinnä sellaista tipottelua.

Jännitin kuinka kävisi jo paikan suhteen: Olin puhunut omasta teltasta, mutta olin muistelevinani että minulle oli varattuna pöytäpaikka katoksen alta. Olin kuitenkin varmuudeksi ottanut matkaani mukaan omat pöydät, ihan vain varmuuden vuoksi. Sitten tuli mieleen, että olisiko mukaan pitänyt ottaa myös oma teltta? Ou nou, olisin aika pulassa jos ei olisi omaa telttaa messissä ja joutuisin taivasalle, etenkin kun sateenuhka oli, vaikka säätiedot lupasivatkin ettei sataisi.

Löysin muutaman mutkan kuluttua perille, suoraan Tallipihalle. Siellä minua oli vastassa Tallipihan aivan ihanan aurinkoinen emäntä toivotti minut tervetulleeksi ja löysin itselleni pöytäpaikan. Sain kaikki mahtumaan yhdelle pöydälle ja laukut roikkumaan siihen mielettömän hianoon laukkutelineeseen!


Kylmyys kuitenkin vaivasi, ilmeisesti myös muita, koska heitä ei pahemmin näkynyt. Ihanasti kuitenkin muutama Cosechan tuttu ystävä Facebookista kävi moikkaamassa  ja toi valoa mukanaan. Se on niin huikean hienoa nähdä kasvokkain ne ihmiset joiden kanssa vain netissä pölisee, on ihan erilaista kuin Facebookissa tai blogissa kommentoiminen. :)

Eräs myyjistä ilmoittautui aamulla sairaaksi, joten yksi lämmittimellä ollut koppi jäi tyhjäksi. Mietin aamusella, että pystyisinköhän vaihtamaan, mutta toisaalta en jostain syystä KEHDANNUT kysyä. Niin se koppi sitten jäi tyhjäksi. Ja meikäläisen kintut paleltus. Mun piti pakata mukaan paksummat kengät, mutta ne jäi sitten aamun kiiressä kotio ja olin sitten kesäballerinoilla ja villasukilla!
No sitten lopulta kylmyys kävi niin sietämättömäksi, että rohkenin kysyä ja muutin siis ihan ihka omaan kioskiin. Tuotteet sain pöydille kioskin eteen ja päästyäni koppiin, lämmettyäni, AURINKOKIN alkoi paistaa. Hieman naureskelin kopissa itsekseni, että tietysti juuri nyt. Juuri kun olin päässyt sisään lämpenemään, tuntia ennen tapahtuman loppua, arskakin alkaa paistamaan ja lämmittää.Kotimatka meni hyvin, hyvin väsyneessä tilassa. Muutamassa kohtaa jo mietin, että hitto vie, pakko vetää P-paikalle, ottaa viis minuuttia unta kuulaan ja jatkaa matkaa, mutta jotenkin sitten selvisin ja puolessa välissä matkaa pidin tauon ja jaksoin taas loppumatkan.
Kotona äkkiä verkkopuodin päivitys, päivän aikana saapuneisiin sähköposteihin vastaaminen, meikit nassusta veke ja sänkyyn. Mutta missä uni? :D
Ei väsyttänyt, ei sitten pätkääkään vaikka olin juuri tehnyt 16 tunnin työpäivän!

Oma vanha pöytä näkynee taustalla! :) Kopista oli kyllä vähän vaikea keskustella asiakkaiden kanssa, mutta kyllä se onnistui!
Sain tabletille oman paikan! 

Kyllähän se uni sieltä sitten lopulta malttoi tulla ja olin unohtanut laittaa eiliseltä herätyskellon pois, niin arvatkaa vaan soiko se klo 5.45?! No tietenkin. Olin kuitenkin niin väsynyt, että vaikka oli nukkumisen jäljiltä pissahätä, en jaksanut nousta ylös vaan vetelin vielä muutaman tunnin hirsiä... :D

Mutta menenkö uudelleen Tallipihalle? No ehdottomasti!
Vaikka kävijämääriltään se oli todella alhainen, eikä kotiinkaan kotiutunut mitään rahatukkoa, oli matka kannattava tehdä. Toki bensakulut veivät matkasta suuren viillon, mutta maltillisella kahdeksankympin noudattamisella säästyi huikea määrä bensaa ja rahaa, vaikka matka-aika nyt ehkä pitenikin 5 - 10 minuutilla. :D Ensi kerralla parempi onni!

Nyt tänään lähden Helsinkiin siskon tykö yöksi ja aamulla minikoulutukseen kuluttajasuojalain muutoksista parin viikon päästä! Toivottavasti saan kysymyksiini vastaukset... Ei ole ollut mitään helppoa yrittää kahlata läpi tuota uutta kuluttajansuojalain direktiiviopusta näin maallikkona. :D
(Joten siis poikkeuksellisesti tänään klo 15 kiikutan tilaukset postiin, normaalin klo 17.30 sijaan)

 ♥:llä Mirka

2 kommenttia:

  1. Ai sä olit Tallipihalla kioskintätinä :) Mä en tullut tähän tapahtumaan, kun oli ipanoiden kevätjuhlia ja muuta hulinaa, mutta siellä ehkä joskus nähdään. Heinäkuun tapahtumissa voi käydä kunnon vilskekin. Isännöitsijä-Tarja on ihana!

    VastaaPoista
  2. Juu, olin! Kyllä me varmaaan siellä tavataan! Mun täytyy vaan saada joku jakamaan bensakulut, niin ei sitten oo niin isoa riskiäkään tulla, vaikka nytkin kyllä sain omani takaisin ja jäikin jotain, mutta se kun 40 - 50 € uppoaa pelkästään bensaan, niin ei pal naurata :/

    Tarja on aivan ihana tyyppi! Heti tuli sellainen tervetullut olo kun sinne saapui :)

    VastaaPoista