sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Käsityötä, eri näkökulmasta.

Huomasin perjantai-iltana olleeni ihan järkyttävän väsynyt. Viikko suhaillen sinne tänne, koko ajan töitä tehden, totesin jo yhdeksältä illalla että nyt on aika lopettaa. Yleensä ompelen viimeisenä iltana ennen tapahtumaa ihan puolille öin saakka. Nyt olin niin loppu, ettei pää vain enää toiminut.

Viikko kylläkin meni ihan tuhotonta tahtia, tein tilaustöitä, vastailin puheluihin ja sähköposteihin, tuntui että juoksin pää kolmantena jalkana edes takaisin, sinne sun tänne.
Yritin väkertää uutta laukkumallia, tehdä varastoon täytettä. Tilaustyöt onneksi sain tehtyä ajoissa, itseasiassa tein niitä jopa nopeammin kuin olin luvannutkaan!

Perjantaina kuitenkin hyppäsin autoon ja suhautin naapurikaupunkiin. Navigaattorin kanssa löysin mitä mainioiten perille (vaikka sainkin pelätä, että loppuuko bensa koska en tiennyt kuinka kauan bensavalo oli jo autossa palanut).
Istahdin tuoliin ja sain vain istua. Reilun kolmen tunnin ajan istuin, höpötin ja nautin!
Kolmea tuntia myöhemmin valmistui ihanat kynnet, joista en ollut edes osannut haaveilla.
Jokainen yksityiskohta on käsinmaalattu, eli ihan ihka aitoa käsityötä!Halusin kertoa teille tämän siksi, että tämä ei ole mitään pakkosyöttömarkkinointia, vaan hyväntahtoinen ele toista käsityöläistä kohtaan. En tajunnutkaan kuinka tällainen kynsienmaalaaminen vaatii hurjaa osaamista  ja vakaata kättä. Jokainen pienikin yksityiskohta on maalattu käsin, eikä kynsissä ole mitään tarroja tai muutakaan ei-kädentiatoa!
Upeaa, kaunista ja laadukasta kädenjälkeä teki Studio Zofina, Naantalista! :)

♥:llä Mirka

2 kommenttia: