lauantai 8. maaliskuuta 2014

Supermahtista naistenpäivää ♥

♥ Aivan superihanaa naistenpäivää 

Halusin toivottaa teille kaikille, jokaiselle ihanaiselle naiselle iiiiiihan supermahtavaa naistenpäivää, koska olette joka ikinen sen ansainneet!

Ja sen myötä halusin myös hieman kirjoitella aiheesta ja siitä, kuinka tärkeää on että arvostamme jokaista ympärillämme olevaa, mutta eritoten tänään osaisimme vaikkapa kertoa ystävällemme, äidillemme, vaimolle, siskolle tai jollekin muulle naiselle, että he ovat upeita!


Itseäni jäi hieman vaivaamaan viime lauantainen blogikirjoitus, jossa kirjoitin usean vuoden koulukiusaamisen tuotoksesta ja siitä miten se kantaa vieläkin viittaansa ylläni. Toki se kantaa, eihän peruskoulun päättymisestäkään ole kuin vasta 9 vuotta. Mutta 9 vuoden jälkeen, 24-vuotiaana, voinen sanoa että olen ihminen, joka näkee sateessa sen että aurinkokin tulee pian. Ja siihen on auttanut se, että olen rehellisesti löytänyt sen homman mitä haluan tehdä ja olen saanut siitä ihan hurjasti onnistumisen kokemuksia. Viime kirjoituksen kommenttien myötä tajusin myös sen, että minun pitää olla itselleni armollinen, eikä aina vain pelätä pahinta mahdollista, koska se estää myös mua toimimasta mulle parhaimmalla tavalla! (Kiitos siis kaikille tukensa antaneille!  )

Kuinka ihanaa olikaan herätä tänään tuossa puoli yhdeksän aikaan, kun tuo ihana keltainen pallero paistoi niiiiiiin kirkkaalta taivaalta, etten muista koska se olisi viimeksi niin kovin ja LÄMMITTÄVÄSTI paistanut! Mulla oli peiton alla ihan kuuma! :D
Ja sitten sänkyyn kiipesi meidän lähes-vanhaherra Herra Möö. Hän on pian 9-vuotias karvainen kaveri, joka on totaalisen vekkuli kaveri. Hänen kanssaan kehräsimme aamun ihania yhteisiä hetkiä. ♥ 

En ole pahemmin puhunut blogissani koulusta ja itseasiassa täytyy myöntää että koulu on vienyt myös niin paljon energiaa, että työasioitakaan en ole jaksanut niin aktiivisesti puuhata. Mutta se mitä tuo koulu on tuonut tullessaan, on ollut aika isoja tunneryöppyjä.
Esimerkiksi rahoituksien ja kannattavuuslaskelmien teossa on kauhistuttanut järkyttävät summat mitä pitäisi myydä, jotta saa itselleen kohtuullisen toimeentulon sekä monet muut laki- ja verotusasiat.

Eilen keskustelin opettajan kanssa ja juttelimme siinä Cosechan tulevaisuudesta ja siitä mihin sitä lähdetään viemään, niin kaikki epävarmuus asiaa kohtaan haihtuivat eilen. Nyt edessä on paaaaaaaljon paperitöitä, mutta eilen myös päätin sen että se suunnitelma ja ne villit unelmat joita olin päässäni pyöritellyt, tulevat myös toteutumaan. On ihan huippuhienoa, että ympärilläni on perhe ja ystävät (sekä tuotteitani ostavat ihmiset!) jotka tukevat, mutta myös ammattinsa osaavia heppuja, jotka pistävät bensaa liekkeihin ja antavat tulevaisuudelle suurta toivoa.

Täten siis meidän karvaiset ja vähän karvattomammat heput toivottavat teille mitä PARHAINTA NAISTENPÄIVÄÄ 
Uskokaa unelmiimme, uskokaa ennen kaikkea itseenne ja tehkää itsenne onnellisiksi! 
(Ne unelmat ja toiveet kyllä toteutuvat, vaikka elämä tuntuisikin olevan harmaata ja tunnelinpäässä ei olisikaan valoa, kunhan vain jaksaa uskoa niihin! Nim.merk. Kokemusta on!)


Psst.... Verkkopuodin kukkarovalikoima on suurimmillaan ja tän päivän aikana lisään supersuosittuja tuplakukkaroita, käy kurkkasemassa osoitteessa www.cosecha.fi!

4 kommenttia:

 1. Hyvää naistenpäivää myös Sinulle! Ympärillämme oleva tukiverkosto on tärkeä, koostuu se sitten perheestä, ystävistä, kollegoista tai näiden kaikkien yhdistelmästä. Ei ole hyvä olla yksin, vaikka olisikin itsenäinen. Joku muu on jo kamppaillut samojen ongelmien parissa, kannattaa aina kysyä.
  Mukavaa viikonloppua ja ollaan ahkeria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Juurikin se on näin, aina kannattaa tukeutua siihen ympärillä olevaan turvaverkkoon! :)

   Hyvää viikonloppua ja kyllä nyt ollaan ahkeria, kun paikataan viikolla jääneitä töitä :D

   Poista
 2. Hyvää naistenpäivää ja haleja karvapalleroille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja halit karvapalleroille on viety ^_^ <3

   Poista