torstai 20. maaliskuuta 2014

Kansainvälisiä vieraita

Viime joulukuussa seiskellessani kauppakeskus Hansan torilla eteeni saapui japanilainen nainen, joka kertoi että hänellä on ystävä Japanissa, joka voisi olla kiinnostunut tuotteista. Ojensin hänelle käyntikortin ja jäin odottelemaan mahdollista yhteydenottoa.

Sainkin sellainen tammikuussa. He haluaisivat Japaniin jälleenmyyntiin tuotteitani! Oletin kyseessä olevan yksi japanilainen ystävä, kun hän ystävästä puhui, mutta että jälleenmyyjä! Herranpieksut sentäs!
Hihkuin innosta, mutten uskaltanut huudella sitä kaikkialle. Olen oppinut elämässä pitämään pääni kiinni asioista, jotka eivät ole vielä mustaa valkoisella.
Tilaus tuli heiltä muutamaa päivää myöhemmin ja se toimitettiin noin viikon kuluttua heille. Kerrankin posti häikäisi nopeudellaan, kun tuotteet olivat 4 arkipäivässä noudettavissa Japanin postista!

Tuotteet, jotka lähtivät Japaniin! :)
Tänään sain kansainvälisiä vieraita. Hän oli oma jälleenmyyjäni, joka halusi tulla tutustumaan työhuoneelle tuotteisiini sekä minuun.

Mielestäni on ihan ehdottoman upeaa, että jälleenmyyjä (varsinkin toiselta puolen maailmaa) tulee ja tutustuu tuotteisiini, juurikin sinne missä niitä valmistetaan. Nyt sitten pietään peukut pystyssä ja toivotaan parasta, että japanilaiset hullaantuvat myös tuotteisiini samalla tavalla kuin Cosechan kännykkäpussit ovat hurmanneet Suomessa!:D

Japanin jälleen myyjä onpi:
Hokuo club
Ja osoite on:
3020-892 Hokujo Hakuba-mura, Kitaazumi-gun, Nagako-ken
399-9301 Japani

Jos satut poikkeemaan syystä tai toisesta Nagakoon, niin olisinko ihan superiloinen jos näpsäisit kuvan ja lähettäisit sen minulle, niin ihan varmasti palkitsisin! <3

Hokuo clubin toimitusjohtajan käyntikorttia :)
Olen ihan hirmuisen onnellinen 

♥:llä Mirka


4 kommenttia:

 1. Upeeta, mahtavaa! Koskaan ei tiedä keneen törmää melkein kotiovellaan!

  VastaaPoista
 2. Minusta se on hienoa, että jälleenmyyjä haluaa oikeasti selvittää kuka siellä tuotteen takana on ja mahdollisesti tarkastaa työolot, vaikka Suomessakin! :)
  Ja oli kyllä iso onnenpotku tämä, tästä on hyvä lähteä ettepäin! :D

  VastaaPoista
 3. Hienoa Mirka! Onnea ja menestystä Japanin valloitukseen :))))))...

  - Päivi -

  VastaaPoista