sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Dear Design saapuu taas!

Mä oon niin kevät ja kesäihminen.
En piä talvesta yhtään. Syksyn ensimmäiset viikot vielä menettelee, kun aurinko paistaa ja maailma täynnä on väriä. Mutta sitten iskee pimeys, ei ole valoa, eikä aurinkoa, tänä talvena ei ollut edes lunta, joka olisi tuonut sitä pientä valkeutta maailmaan.

Sen takia olisinkin halunnut skipata elämästäni tämän muutaman kuukauden, kun maailma tuntuu pysähtyvän kokonaan eikä oikein missään tapahdu mitään. Istua kökötän himassa ja ehkä hyvällä tuurilla kasvatan varastoni kokoa.

Mutta sitten on pieniä valonpilkahduksia, vaikkakin tulevaisuudessa.
Nimittäin me Ruustinnan ja Planet Starin tytöt löimme taas päämme yhteen viime keskiviikkona teen, kahvin ja herkullisten mango-valkosuklaakakkujen (jota kylläkin minä vain kuolasin suu valuen, kiitos laktoosin!) kera ja päätimme tärkeitä päivämääriä.

Dear design, tuo lempitapahtumani, tulee taas kaupunkiin!
Hakuaika on käynnissä ja innolla odotan uusia kädentaitajia ja sitä ihanaa henkeä, joka tapahtumassa on!

Dear Design on siis meidän neljän tytön yhteinen projekti, johon lähdimme kun kyllästyimme kalliisiin tapahtumiin, joihin pääasiassa aina valittiin samat myyjät kuin edellisinä vuosina. Tai toinen vaihtoehto, että niissä oli ilkeä menettely: Jos et ole ollut laisinkaan, et ehkä pääsekään!
Halusimme taistella tätä aatetta vastaan ja vastaiskuna syntyi pienoinen tapahtumamme, joka järjestetään nyt toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna VIIDETTÄ KERTAA!!!!

Viides tapahtumamme järjestetään Turun parhaaksi paikaksi osoittautuneessa kauppakeskus Hansassa eli aivan Turun sydämessä. Rustaa päivämäärä 3.5.2014 (lauantai) kalenteriin. Tapahtuma on tuolloin auki KOOOKO päivän eli klo 10 - 18. Hakuaika on tästä päivästä aina 23.3.2014 saakka ja haku tapahtuu tutusti lomakkeen(KLIK!) avulla! :) 

Se vielä, että Dear Design on ihan alusta alkaen suunniteltu siten, että osallistujat saavat vain olla nk. pieniä tekijöitä, jotka tekevät itse tuotteensa ja ovat itse niitä siellä myymässä. Jälleenmyyntiä ei saa harjottaa, koska tarkoituksenamme on tukea sitä uutta osaamista, joka ei välttämättä muutoin pystyisi osallistumaan kaiken mualiaman kalliisiin kekkereihin. 

IHANAA, kevät ja Dear Design saapuu kaupunkiin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti