keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Kukkaro... kukkaro... kukkarolaukku!

Kukkarolaukkuja kysyttiin aina tasaiseen tahtiin, joten päätin vastata kysyntään ja tässä on nyt tulos! :)


Laukussa on säädettävä ja irrotettava hihna, joten se sopii myös aikuisen, että lapsen käyttöön ja sen saa helposti heitettyä olan yli. Hihnan maksimipituus on jopa n. 145 cm.
Kukkarolaukun pohja on myös levitetty sekä yläosasassa on rypytys jotka yhdessä tekevät laukusta todellisen tilaihmeen olematta kuitenkaan liian suuri. 

Laukun kaikki metalliosat (kehys, hakaset joilla hihna on kiinni laukussa sekä hihnansäätösolki) ovat täysin nikkelittömiä. Itse olen todella allerginen nikkelille, enkä pysty edes kolikoita pitämään hyppysissäni, joten sellaisten tuotteiden valmistaminen ei kuunapäivänä onnistu, joissa olisi metalliosissa nikkeliä. :)Laukun kehyksen leveys on 15 cm, mutta kangasosan leveys on kokonaisuudessaan n. 22 cm ja syvyys 20 cm. Mukaan ainakin meikäläisellä on mahtunut niin jättikokoinen Samsungin Note 2, lompakko, autoradion etupaneeli ja käsirasvatuubi sekä kolme nippua avaimia. Halusin itse testata mallia, että se myös sopii arkikäyttöön jo sillä, että että tiedän mitä myyn ja tiedän miten se toimii. Se on helpompi selittää asiakkaalle laukusta, kun tietää 100 % varmasti että se toimii! :)

Hinta on 45 € (sis. alv 24 %) SEKÄ toimituksen 1. luokassa Suomeen. :)

Ihanat 15 kuosia ovat ostettavissa nyt verkkopuodista(KLIK!)

Mikä on sun suosikki? :)

Kuusiston karvaturrit

Omppupomppu

Perhoset

Pilvistä

Polkadot

Pöllöpallot

Sateenkaaripöllöt

Taikametsä


2 kommenttia:

  1. Kuusiston karvaturrit ja Taikametsä ovat hauskimmat :)

    VastaaPoista
  2. Ne ovat kyllä söpöisiä ja yllätysyllätys, Taikametsä on yksi suosituimmista kuoseista! :D

    VastaaPoista