perjantai 31. tammikuuta 2014

Ei pöllömpää!

Huomasin vuosi sitten tehdessäni myyntiin muutamia pöllö-aiheisia tuotteita, että verkkopuodista että tapahtumissa ne vietiin melkein heti käsistä ja tällöin en uskonut ihan pöllöjen järkyttävän kasvuun.
Nykyään oli tapahtuma mikä tahansa, suosituin aihe on pöllöt.
Niinpä minun on vastattava kysyntään. ;)

Tällä hetkellä Cosechan valikoimasta löytyy jos jonkinlaista pöllöä.
Omia suosikkejani ovat ehdottomasti uudet Pöllöpallot sekä Sateerinkaari-pöllöt.

Kukkarolaukkuna Pöllöpallot hurmaavat upeasti!
Kukkarolaukku, 45 €

Pieneen kännykkäpussiin sopineepi melkein mitä tahansa puhelin!
Pienet kännykkäpussit, 15 €
Yksi myydyimmistä on jo loppumaisillaan oleva ihanuus, ruskeat pöllöt. Tuo ihan ihkaensimmäinen kaveri, joka vei ihmisten sydämet ja hurmasi ne!

Kaikkien aikojen myydyin kuosi on ruskeat pöllöt. Tätä ei ole voittanutta! ;)
Ruskeat pöllöt -iso kännykkäpussi, 15 €

Mutta pöllöt tarvitsevat myös kavereita. Pöllöt löytyvät Taikametsän kuosista kissojen, tipusten, perhosten, pupujen ja kauriiden kanssa!

Olkapussukka tilanteeseen kuin tilanteeseen,
Olkapussukat, 30 €

Tämä pöllö on kyllä kieltämättä melkoisen söötti. Se tapittaa sinua tapittavalla katseellaan ja kertoo kaiken olennaisen. Eikös? ;)
Isot pöllöt -kuosia löytyy esimerkiksi Suora -kukkaroista!
Pöllöt -suora kukkarot, 15 €

Yhden meinasin unohtaa!
Se on aikalailla uusin, jos aikaisemmin esiteltyjä Pöllöpalloja ei lasketa, niin se on uusin Pöllö-perheen tulokas, nimittäin Kuusiston karvaturrit!
Tuo ihana kangas on melko Limited edition, nimittäin sitä sai ensin ruskeapohjaisena, mutta koska ruskeapohjainen myytiin lähes käytännössä kokonaan loppuun joulukuussa, tilalle tuli beige-versio, joka on aivan yhtä ihana 

Kuusiston karvaturrit valloittaa!
Pieni kännykkäpussi, 15 €


Mikä on sinun suosikkisi?
Kerro se kommentissa! :)

8 kommenttia:

 1. Minullehan kelpaa pöllö kuin pöllö. Näistä tuo isot pöllöt -kuosi on minulle uusi tuttavuus ja siksi suosikkini. Itsellä on käytössä 8 erilaista pöllökuosista trikoo- / samettipipoa, tekeillä fleecehuppari ja tietysti tuosta ruskeasta se sinun tekemäsi käsilaukku (+ n 300 muuta pöllöjuttua). Ai minäkö hurahtanut pöllöihin, en ollenkaan.
  Nyt veikataan, että kettu on uusi pöllö siis trendinä saas nähdä!

  VastaaPoista
 2. Ohhoh! Sullepas on kertynyt pöllöjä! :D Mulla on itselläni muutamia pöllö-juttuja, lähinnä laukkuja. :)
  Joo, olen myös huomannut että ketusta ollaan puhuttu paljon, mutta ainakin toistaiseksi kettua ollaan kyselty erittäin harvoin! Saapi nähä kuin käy :)

  VastaaPoista
 3. Mä olen kanssa "hurahtanut" pöllöihin kukkaroiden, kännykkäpussin ja muiden säilytyspussukoiden muodossa :). Hyvä, että Mirka vastaat kysyntään - pöllöt vaan on niin ihaniii :D.
  - Päivi -

  VastaaPoista
 4. Pakkohan se on kun niitä kysytään ja niitä menee! :D Ne on jotenkin todella suloasia ja etenkin kun niitä on niin moneen eri lähtöön, niin jokaiselle pöllöfanille löytyy omansa! :D

  VastaaPoista
 5. Oi, nämä pöllö kuosit ovat niin söpöjä! Rakastan muutenkin lintuaiheisia juttuja.

  VastaaPoista
 6. He ovat kaikki söpöisiä <3 Lintuaiheiset kankaat (sekä muut jutut) ovat kyllä yleensä todella kauniita! :)

  VastaaPoista
 7. Pöllöjen muodissapysyminen on ällistyttänyt minutkin. Vuodesta toiseen en jaksavat käydä kaupaksi. Ja ilmiö on ilmeisen globaali: Teneriffan kaikki käsityöliikkeet olivat täynnä pöllöaiheisia tuotteita. :)

  VastaaPoista
 8. Samoin myös Manner-Espanjassa nuo pöllö-tuotteet kaikkialla oli ihan superedustettuina. Sieltä raahasinkin yhden kankaan, joka hävisikin 3 kuukaudessa :D

  VastaaPoista