tiistai 3. joulukuuta 2013

Retrotori ja brunssi

Sunnuntaina olin puolentoista vuoden jälkeen taas uudelleen Retrotori & Brunssi -tapahtumassa.
Tuo ihana paikka sijtaisee Turun Kärsämäessä, aivan Leafin tehtaan vieressä. Se on nykyään lounasravintola KahviTella, mutta sitä ennen siellä on valmistettu Hellaksen ihania herkkuja.
Tuo paikka itsessään on suojeltu ja historiaa täynnä.
Tuo itse tapahtuma, Retrotori ja brunssi on jo siis kahden vuoden ajan kerännyt kädentaitajia, vintageen erikoistuneita yrityksiä sekä yksityisiä vintageharrastajia myymään tuotteitaan ja kokoontumaan yhteen. Minulle tuo paikka on ollut aikalailla se verkostoitumisen huippupaikka, josta kaikki lähti pyörimään. ;)Itse olin aika pettynyt kävijämääriin, mutta luulen että samanaikaiset Uuden muotoilun joulumyyjäiset Logomossa varastivat huomiota tältä piskuisemmalta tapahtumalta.
Kuitenkin Kärsämäkeekin löysi porukka tiensä, vaikkakin suuresti petyin kävijämääriin.
Itse en syönyt brunssia, mutta sain syödä pannukakkua, kermavaahtoa (eikä mitään valmista vaahtoa, vaan ihan itse vatkattua!!) sekä namsikkahilloa. :D

Päivä päättyi siihen, että kuitenkin päädyimme myös katsastamaan tuon jo aikaisemmin mainitun Uuden muotoilun myyjäiset ja kyllä, löysin myös tämän vuoden joululahjaideat sieltä!

Kuvia on muutama, koska rakas kännykkäni kamera on kyllä mahtava hyvässä, riittävästi valaistussa ilmastossa oikein mainio menopeli, mutta hämärän tullen siinä pitäisi käyttää salamaa ja kaikkihan nyt tietää salaman kanssa otetut kuvat, ellei sitten kyse ole useiden satojen arvoisesta järjestelmäkamerasta.
Tarkoitus oli, että olisin ottanut "tunnelmakuvia", mutta ne ovat melkoisen kehnoisia (ja tärähtäneitä), ettei niitä nyt oikein kannata julkaista.


Seuraavaksi nähdään Dear Designissa, paitsi että huomenna josko soittaisin sunnuntain Suomen suurimmista joulumarkkinoista, että liikenisikö sieltä vielä tilaa yhdelle.... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti