tiistai 26. marraskuuta 2013

Kuusiston karvaturrit ja keltainen terenauhainspiraatio!

Löysin joitakin viikkoja sitten muutamia aivan uusia ihania kankaita ja rakastuin yhteen niistä oikein palavasti.
Eilen sitten illalla oli sellainen olo, että en oikein tiennyt mitä tehdä. Mieli teki kovasti ommella, mutta vanhoja tuttuja malleja  saa ommella kovinkin paljon, mutta uutta pääsee harvemmin tekemään.
Nyt mielitekoni liittyi kovasti siihen, että halusin luoda jotain aivan uutta!

Ensimmäiseen ajattelin, että olisin aplikoinut siihen valkoisen pöllön ja siihen helmillä kirjaillut pöllöt silmät ja siivet. Pääsin ensimmäiseen siipeen asti, jolloin totesin ettei se näyttänyt yhtään hyvältä ja turhauduin. Purin ompeleet ja irrotin helmet ja laitoin ne takaisin säilöön.
Mieleni teki yhä ommella, eikä päikkäreiden vuoksi oikein vielä väsyttänytkään, vaikka kello oli lyönyt jo aikaa sitten iltakymmenen viisareillaan ohi.

Hetkeä myöhemmin löysin itseni kaivelemasta tarvikevarastohyllyäni ja käteeni tarttui keltainen terenauha, tämän jälkeen muistin, että minulla on vaikka kuinka paljon keltaisia vetoketjuja. Ne eivät nyt ihan täysin samaa sävyä olleet, mutta riittävän.
Sen jälkeen vielä vertasin vetoketjun sekä terenauhan sopivuutta Kuusiston karvaturreihin ja sopi!
Tässä meni noin puolitoista tuntia, kun väänsin tämän pussukan.


Pussukassa on kaksi vetoketjullista taskua, isompi on seteileille ja kuiteille ja pienempi kolikoille. Käytän mieluiten aina käteistä, niin sen takia tarvitsenkin kolikoille suurempaa taskua kuin vanha. Vanhaan mahtui juuri ja juuri kortit, joten tämä on hiukan isompi kokoisempi ja tähän mahtuisi esimerkiksi pokkarikameranikin mukaan.
Sitten on vielä nepparitasku korteille.

7 kommenttia:

 1. Olen aina halunnut kaikkeen mahdolliseen tunkea terenauhaa, se tuo jotenkin aina omanlaisen yksityiskohdan, mut valittevasti se ei aina kaikkeen sovi! :D Mutta tähän ne sopii erittäin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä taas pelkään terettä! Viimeisimpään tilaukseen asiakas toivoi, jos mahdollista, terettä. Onneksi sopivan paksuista ei löytynyt, joten en sitä joutunut ompelemaan. Tilanne on luonnollisestikin se, etten ole kunnolla opetellut tuota työtä ja siitä on jäänyt epävarmuus päälle. Mistä löytyisi paras, helpoin ohje omatekoiset ja valmiin tereen ompelemiseksi?

   Poista
  2. Mä olen itse käyttänyt ihan valmista terenauhaa, mutta jossain näin myös ohjeet oman terenauhan tekoon. Mä en nyt löytäny sitä noista kirjanmerkeistä, mutta jos löydän sen myöhemmin niin voin laittaa sulle vaikka sähköpostina sen! :)

   Poista
 2. Ajattelitko tehdä näitä myyntiin ollenkaan? Tosi suloinen kangas! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilauksesta ainakin saa! Katsotaan jos tässä ois aikaa tehdä noitakin, mutta ei välttämättä kyllä ihan jouluksi ehdi. Riippuu nyt vähän aikatauluista. :)

   Tuo kangas on aivan ihana, olen ihan myyty sille! :D

   Poista