sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Suojautumista kylmyydeltä!

Olen tässä jo keväästä asti haikaillut itselleni sellaista kunnollista "väliajan" takkia, jolloin on kylmä mutta ihan minä päivänä tahansa saattaa olla niin lämmin jo että villapusakankin kanssa hikoilee kuin pieni possu.

Sain erään idean jo kauan istten, kun näin Etsyssä erään kassin, mutta en raaskinut silloin sitä kangasta ostaa. Se oli erästä ihanaa oranssia kangasta, joka sitten viimoin oli kesänalussa poistomyynnissä, joten hamstrasin sitä kolmisen metriä. Koko kesän mietin uutta takkia, mutta haaveet konkretisoituivat kun taas kylmien säiden tullen katselin vaatekomeroani ja tajusin, etteipä minulla taaskaan ole sitä välivaiheen takkia.
Oli kyllä ohutta punaista takkia ja sitten musta-valkopilkullista sadetakkia, mutta ei yhtään sen paksumpia.
Olen siis aina joutunut niiden alle tunkemaan kilon vaatetta, jotta pärjäisin tuolla.

Mutta ei enää tänään! Tänään voin hyvillä mielin painella pihalle, vaikka takki sepposen selällään. Se pääsi nimittäin viime yönä tosi toimiin, en uskalla sanoa mitä niitä asteita viime yönä oli, mutta veikkaisin ettei kovin kaukana nollasta oltu.
Kylmä siellä oli, kun puoli yksi nokkani ulos laitoin.

Mutta paleltu ei, tässä syy:

Takin päälikangas on paksuhkoa puuvillaa, vuoriksi laitoin ihanaa PaaPiin Mäyris-velouria.
Hihojen suissa lämmittää luomupuuvillaiset resorit. Ah, mikä yhdistelmä. <3Takana on niskassa vekki sekä kuminauhakiristys, jotka parantavat istuvuutta. Taskut ovat muotoiltu niin, että sinne saa sopivasti jotain pientä.
Jättikokoista puhelintani sinne ei saa, mutta avaimet mahtuu oikein mukavasti, niin auton sekä kotiavaimet, molemmat yhtäaikaa.

Tein vielä kaulaa lämmittämään Mäyris-kankaasta kaulahuivin. Piti aluksi tehdä tuunihuivi, mutta totesin etten edes tykkäisi tuubihuivin muotoilusta, joten päätin tehdä ihan tavallisen pitkän huivin, ja kyllä viime yönä sekin lämmitti nätisti kaulaa, ei tarvinnut pelätä tuulen viimaa. :)

Mirka

P.s. Lisäsin muutaman kännykkäpussin Outlet-osioon (KLIK!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti