perjantai 31. toukokuuta 2013

Väriläiske.

Olin haaveillut jo pidemmän aikaa uudesta laukusta (kuten aina... :D), mutta sattuneista syistä en kuitenkaan vielä sellaisesta joka olisi kaupanhyllyltä, edes omani. Keskiviikkoiltana ummistaessani silmiä se tuli. Se tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Tiesin heti, että tämä on sellainen idea joka pitää toteuttaa. Mutta en ole yöihminen, en ole edes iltaihminen. Jos saisin päättää, menisin nukkumaan kello 21 ja heräisin mahdollisimman aikaisin. No ajattelin, että kyllä minä muistan sen aamusella.

Ja onnekseni muistin. Aloin väkertämään sitä. Olin mietiskellyt uuden laukun tekoa jo pidemmän aikaa eräästä kankaasta, jota olin tilannut metrin verran tilaustyötä varten, johon kului ehkä viidesosa siitä.
No tässä työssä sain yhdistettyä hyvin sen sekä erikseen vielä terenauhaa, jota olin aikoja sitten varastoinut matkaani mukaan joltain kirppikseltä.Suunnittelin laukun lähinnä omiin tarpeisiini, kännykkälle ja kukkarolle. Mahdollisesti huulipuna, puuteri ja poskipunakin siveltimineen mahtuisi mukaan.

Siinä vaiheessa, kun äsken kuvaa varten aloin latomaan kuvausta varten tavaraa, yllätyin itsekin laukun tilaihmeydestä. Mukaan tosiaan mahtui leikiten kukkaro, aurinkolaiset (ne '50-luvun tyyliset jättikärpäset) sekä kameran pussukka. Laukku ei edes ollut täynnä, joten täytyypi varmaan viikonlopun aikana laittaa laukku tositoimiin.

Edessä on nepparilla suljettava pieni tasku ja se sopii mainiosti esimerkiksi bussikortille (paitsi että tällaiselle satunnaiselle bussimatkustajalle tuo kortti melkein kannattanee pitää suoraan kukkarossa, nimittäin siinä vaiheessa kun bussilla kulkee, ei taatusti ole aina samaa laukkua päällä :D) taikka pienelle puhelimelle, oma muistilappuni (Note) ei mahtunut taskuun, mutta varmasti esim. omput ja Galaxy S II:set mahtuvat tähän taskuun enemmän kuin paremmin... ;)

Hihnaksi tein itselleni, koska itselläni ei ole sen enempää tarvetta, kiinteän hihnan, laukku tulee oikealle kohdalle ylälantiolle, jolloin sieltä on helppo kaivaa se mitä tarvii.

Tällä hetkellä tilanne on se, että tuotelappuja on jäljellä arviolta seitsemän kappaletta. Tämän takia ei sinänsä uutta tavara tule myyntiin, koska säästelen noita lappusia mieluummin tilaustöihin. Olisi ehkä pitänyt aikaisemmin herätä, eikä vasta siinä vaiheessa kun lappusia on jäljellä se parikymmentä. :D

Tilanteesta johtuen tuli sitten mietittyä jo syksyä(! Tiedetään, edes kesä ei ole vielä alkanut...) Viime syksynä kovasti kysyttiin sään kestäviä laukkuja, mutta onko tästä laukusta enää syksylaukuksi? Vaikka se tilava onkin, niin olen huomannut sen, että kesällä naisille kelvannee mainiosti laukku, johon saa välttämättömät mukaan. Syksyn sateiden saapuessa mukaan otettava tavara kolmin - nelinkertaistuu ja tällainen pienokainen tilaihme jää sitten odottamaan taas ensi kesää...
Tietysti tässä tulisi eri väriversoita, kuin tämä oranssi-musta, mutta ehkä minä vielä voisin keskittyä kesätuotteisiin ja sitten heinäkuussa loman jälkeen voi taas alkaa mietiskellä ja murehtia syksyn tuotteita... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti