perjantai 24. toukokuuta 2013

Suosittelun voima

Huh, pitäisi olla jo julkistanu juttua Dear Designista ja pitäisi olla tehnyt jo miljoona muutakin. Ei oo vain kerinnyt! Ei sitten millään.
Viime viikon loppu meni kokonaisuudessaan siinä, että rakensin itselleni täysin, ihan ihka omaa työhuonetta! Tämä ehkä paljastanee tulevaisuuden suunnitelmia, tiedä häntä... ;)
Huoneesta tulossa lisää, kunhan nyt tässä jaksan ja kerkeän rupatella muunkin kuin ompelukoneen kanssa!

Maanantaina alkoi kesäloma, kahden viikon pituinen palkallinen kesäloma, aijai tätä riemua. Maanantai ja tiistai meni aurinkoa paistatellessa, eilinen ja keskiviikko on surruteltu aika tiukasti ovet ja ikkunat kiinni, jotta ei kylmettyisi.

Vointi on ollut suhteellisen ok, ei kehuttava, mutta ei sieltä pahimmastakaan päästä. Seuraavat tutkimukset ja tapaamiset ovat vasta 3 viikon päästä, jotenkin sitä vaan toivoisi että aika menisi siinä paljon nopeammin ja pääsisi jo aloittamaan seuraavia tutkimuksia. Tämä odottelu tässä sairastelussa ehkä kaikista pahinta on. :/

Mutta asiaan, josta aloin kirjoittelemaan. Tein ennen messuja itselleni sekä HGL:n tytöille vyölle laitettavat pussukat ja jo messuilla tuli kamala määrä kyselyitä niistä. Ja kyselyt jatkuivat tapahtumasta toiseen, kunnes sitten alkuviikosta päätin, että pakko se on tehdä ihan oikeasti niitä olkapussukoita! :D No minä ole mittään varastoon kerinnyt tekemään, kuin vasta kahden pussukan verran! (Kannattaa huomioida, etten pysty käyttämään sairastamisen takia ompeluun kovin montaa tuntia päivässä)

Näihin aika on mennyt:
Tilauksesta kustomoituja olkapussukoita, olkaatte hyvät!
Tässä huomattiin, että kuinka tärkeää on suositteleminen. Eräs hyvin ihana asiakas suositteli minua yhdessä Facebook-ryhmässä ja sieltähän alkoi vaikka kuinka tulemaan tilauksia. Eli voinen sanoa vain suuresti: KIITOOOOOS! 

Pussukoita irrotettavalla hihnalla (vyölle laitettavia) on tulossa arviolta kesäkuun alussa, täytyy ensin hieman varastoa täydentää ennen kuin näitä kerkeää tehdä ja kuudestasadasta tuotemerkki-lapusta on jäljellä enää reilu parikymmentä, joten sekin hidastaa tahtia ennen kuin tehtaalta saapuu uusia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti