keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Pinkkiäkin pinkimpää!

Kaksi kolmaosaa nyt kevään raskaimmista viikoista suoritettu!
Kahteen viikkoon on mahtunut paljon:
Kahdet messut, kaverin ompelimon avajaiset sekä ensimmäiset kotikutsut!

Ensimmäisistä, Helsingin messuista, olikin jo oma postauksensa mutta Tampereesta en ole pukahtanut mitään.
Alkuviikko meni selvitellessä uuden palveluntarjoajan toimitusaikatauluja ja eilen jännitin koko päivän kotikutsuja, jotka sitten menivät suhteellisen luonnollisesti. Oli vain hassua kokeilla ekaa kertaa tuon tyyppistä myyntiä, nimittäin en ole ikipäivänä ollut edes vieraana kotikutsuilla. :D

Pinkkiheidin avajaiset 3.5.2013
Tutustuin Pinkkiin Heidiin eli ompelimo Pinkkiheidin omistajaan vuosi takaperin. Ja nyt hän pyysi minua uusien upeiden tilojen avajaisiin myymään Cosechan tuotteita.
Lähdin hieman ehkä pienin odotuksin, ajattelin että olisi varmaan aika turhaa olla paikalla aamusta ja sainkin täten muutaman tunnin lisäaikaa ompeluun. Vein tuotteet aamusella ja pääsin itse takaisin iltapäivällä, noin kolmeksi.

Ja kauppa aukeni heti. Juuri kun olin harkinnut, että keskityn vain isoihin messuihin ja käyn niissä sitten hieman harvemmin kuin hypin jokaisissa kissanristiäismarkkinoissa, joissa ihmiset vain haahuilevat ja välillä jopa röyhkeästi varastavat ideoita. Nyt kuitenkin sain syödä sanani, päivähän oli mitä mahtavin!
Tapasin useita upeita ihmisiä, joiden kanssa oli aivan ihana jutustella ja höpötellä. Se on ehkä parasta näissä myyntitapahtumissa, kun saapi jutella ihmisten kanssa ja tutustua uusiin erilaisiin ihmisiin.

Kyseessä oli siis pop-up -tyyppinen päivä, kun vain päiväksi vein tavarat myyntiin ja itsekin olin paikalla. Päivän mentyä niin mahtavasti juttelin Heidin kanssa, että josko jatkossakin järjestettäisiin mahdollisesti samanlaisia pop-up -tapahtumia... ;)

Kia Nyqvistin kierrätysmateriaaleista valmistettuja laukkuja

Ei varmaankaan tarvitse kertoa kenen pöytä on kyseessä? ;)
Planet Starin korvakoruja sekä Shimauuuman ihania fimomassasta valmistettuja koruja!

Pinkkiheidin oma logo

Tässä siis esittely Pinkkiheidin avajaisista, Tampereesta ja kotikutsuista lisää kunhan runosuoni taas puhkeaa.. ;)

Ompelimo Pinkkiheidi, Oikotie 7, Turku
www.pinkkiheidi.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti