keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Messujen purku

"Herkuttelupöytä"
Ahh, kyllä sen oman sängyn tunnistaa ja siihen on ihana kellahtaa. Ainakin on kun on neljä päivää ollut pois kotoota. Ihan ihka ensimmäistä kertaa olimme Kädentaito 2013 -messuilla Helsingissä!
Tätä tapahtumaa oli odotettu ja odotettu, kunnes se vihdoin saapui.

Torstai-ilta meni rakentamisen merkeissä, perjantaista sunnuntaihin myyntiin kuin tykit. Mukana osastollani lisäksi HappyGoLucky -eläinpehmot sekä valokuvausta sekä sappisaippuaa käsin valmistava yritys, lisätietoja: http://sappisaippua.com/.
Perjantai oli hiljaisen puoleinen, kauppa kävi hieman hitaasti, mutta ihan tyhjään ei tarvinnut tyytyä. Olisin toivonut kyllä perjantaita vilkkaammaksi, mutta sentään lauantaina...

Lauantai alkoi jo heti aamuyhdeksältä, hyppäsin ratikkaan ja olin paikalla jo puoli yhdeksän aikaan, joten aikaa valmisteluun oli mainiosti. Siitä se sitten alkoi koko hulina, noin kymmentä yli yhdeksän ja jatkui aina sinne viiteen saakka. Hulinaa ja (ihania!) ihmisiä riitti koooooooooko päivän!
Olin ihan sippi kun illalla pääsin kotiin, etenkin kun kävin vielä päivällistämässä muutaman lapsuudenystävän kanssa Helsingissä ja sen jälkeen kahvilla. Hypin riemusta kahvilassa, kun minulta onnistuttiin kysymään henkkarit. :D

Saippisaippuaa, vanhan ajan saippuaa sekä
valjassaippuaa.
Sunnuntaiaamuun herättiin hieman pilviseen ja koleaan säähän, sää oli nippanappa plussan puolella, hyytävän tuuli sitäkin kovempi ja inhottavampi. Tällä kertaa hyppäsin matkatavaroinine bussiin ja Ruoholahdessa Ratikkaan ja matkustin niiden kanssa kohti Messukeskusta, viimeistää kertaa tällä reissulla.
Perille päästyäni olin juuri ränkläämässä varmaan viitisentoista kiloa painavaa laukkua alas portaita, kun viereeni ilmestyi nuori herra joka päätti pelastaa mun aamun ja kantoi sen törkeän painavan laukun portaat alas! Olin ihan äimänkäkenä, että löytyykö tällaisia nuoria vielä tänä päivänä. Näköjään löytyy. Propsit hänelle!

Sunnuntaipäivä käynnistyi hieman hitaanlaisesti, hitaammin kuin lauantai, mutta sehän on selvä. Ei ihmiset kovin helposti lähde ennen puolta päivää sunnuntaisin mihinkään, kun ei mikään paikka ole auki. Aamuvirkut saattavat olla jo pystyssä ja niinhän myös vanhin lapsuudenystävänikin oli (olen tuntenut hänet noin 1,5 -vuotiaasta saakka). Hänen kanssaan kiersimme Petexpon yläosan sekä Outletexpon puolen.
Jostain syystä himo Outletin puolelle oli kova, aivan törkeän kova. Ja selvisi syy:
Siellä myyntiin jo monta vuotta himoitsemiani Iron Fistin kenkiä 40 euroa pari!
En ostanut aamusta, halusin mietiskellä hetken aikaa ja tiesin palaavani illalla paikanpäälle.

HappyGoLucky -pehmot
Palattuani osastolle, alkoi hulinakin käydä, juuri sopivasti. Ja erityisen mukavasti se kävi, vaikkei nyt porukkaa ihan niiiiin paljon ollut liikenteessä kuin lauantaina. Mukana ollut iZettle -maksupääte toimi koko viikonlopun mainiosti, kuitenkin aina silloin tällöin sunnuntaina se hylkäsi maksuja, mutta kun tarpeeksi monta kertaa laittoi kortin uudelleen, hyväksyi se sen. En tiedä oliko syynä iZettle itse vai se, että olimme tietynlaisessa bunkkerissa, mutta ainakin eilen laite toimi jo ihan normaalisti. Mutta kokonaisuutena, tuo palikka kyllä maksanut jo varmasti itsensä takaisin!
Palasin juuri hieman ennen messujen loppua Outletexpon puolelle ja kävin hakemassa itselleni yhdet Iron Fistin popot. Nämä juhlapopot ovat kyllä vailla vertaistaan, upeat luomukset!


Vielä viimeinen sunnuntain myynti ja lauantain myynti rikottiin ja olin mahdottoman tyytyväinen koko viikonloppuun, vaikka perjantia olikin hieman kankea, mutta se onneksi kävijät lisääntyivät huomattavasti ja lauantaina messukokonaisuudessa vieraili 26 000 kävijää, sunnuntaina varmaan sellaiset parikymmentä tuhatta lisää. Sain juuri eilen sähköpostin, jossa kerrottiin että messuilla vierailu kokonaisuudessaan hieman vajaa 58 000 kävijää!

Tällä viikolla Cosecha valloittaa myös Tampereen! Lauantaina ja sunnuntaina 4.-5.5. ollaan Tampereen Messu-ja urheilukeskuksessa Kansainvälisessä koiranäyttelyssä, yllättäen taas mukana ihanat HappyGoLucky ;)
Ennen Tampereen valloitusta suuntaan perjantaina Turun Maarian VPK:lle Raunistulaan Ompelimo Pinkkiheidin avajaisiin. Cosechan tuotteet ovat siellä ostettavissa klo 9 - 19, minä olen todennäköisesti paikalla siitä iltapäivä yhdestä - kahdesta sinne seitsemään (muutoin olen ompelemassa, kun varastot ovat aika tyhjillään :D).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti