keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Pussukkatarve!

Olin pitkään miettinyt uudenlaisen pussukan tekoa.
Pussukka ei tulisi tällä kertaa varsinaisesti yhdelle tavaralle, vaan useammalle.

Nyt kun on maksupäätekin heilumassa mukana, ajattelin että etenkin tulevilla messuilla meidän tarkoituksena ei missään nimessä ole olla pöydän takana, vaan osastollamme voi liikkua vapaasti suunnasta toiseen, en voi tehdä itselleni nk. tukikohtaa kassalippaalle, vaan minulla pitää olla kaikki tarvitsemani mukana koko ajan (en muutenkaan tykkää olla siis pöydän takana oleva myyjä, vaan pidän ihmiskontaktista).
Yhteen taskuun siis pitäisi tulla puhelin, toiseen maksupääte (joka ei onneksi ole sen isompi tai painavampi) ja johonkin vielä pitäisi tunkea käteisvarat.

Niskahartiaseudun kivuista ja jumeista kärsivänä en voi kantaa oikein mitään raskasta monen tunnin ajan päivässä, raskaat reput ja painavat olkalaukut ovat painajaisia. Pieni pussukka olalla kyllä menee koko päivän, mutta siinä se. Ja helposti silloinki alkaa särkemään, etenkin nyt kun taustalla on jo useamman viikon ompeluputki, niin vähän tuppaa jumiutumaan niska vähän turhankin hanakasti, jolloin iskee järjetön päänsärky.

Vanhanaikaiset banaanimalliset vyölaukut eivät oikein innostaneet, mutta muotolin hieman nykyaikaisemman version vyölaukusta. Tarvittaessa tuon "vyöosan" saa pois ja siihen saa tilalle olkahihnan, jolloin se muuttunee hetkessä laukuksi. Laukkuun mahtuu mukaan kuminauhalla varustettuun pikkutaskuun maksupääte, alempaan taskuun tulevat sopivasti kolikot ja ylinpään puhelin sekä setelit. Näin tämä pysyy nätisti mukana ja on helppo piilottaa esimerkiksi tunikan alle, mikäli ei halua sen olevan näkyvillä. :)


Ihanaa, ei tarvitse enää kärsiä päänsärystä iltaisin kun palaa myyntireissulta! Tässä mallissa kädet ovat vapaana, eikä tarvitse etsiskella laukkua mistään.

Alkuun en ehkä olisi valinnut itselleni vihreää väriä, en järin pidä siitä, mutta jotenkin tuo kangas oli niin kivaa, että päätin kokeilla jotain aivan uutta väriä itseni päällä, eikä se nyt pöllömpi ole... :D

Tässä vielä loppuun kaksi tilaustyönä tehtyä samanlaista pussukkaa, paitsi näissä ei ole tuote pikkutaskua. Tilaajan pyynnöstä on jätetty tuo vyö pois, jolloin niissä on hieman pidemmät nauhat ja ne saa omaan vyöhön kiinni.


Nyt kuittaan ja lähden rentoutumaan leffaan, huomenna on hammaslääkäri(!!!) ja muutaman tunnin työpäivä, jonka jälkeen hurrutetaan Helsinkiin ja rakentamaan omaa messuosastoa! 
Messuilla nähdään! ;)

Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti