keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Tietokonesählä vauhdissa

Eilen sitten onnistuin poistamaan kokonaan sen uutta ulkoasua käsittelevän kirjoituksen... :D Eilen nimittäin oli kamala hinku kirjoitella, mutta en kuitenkaan keksinyt minkäänlaista aihetta mitä naputella, joten teksti jäi tyhjäksi. Ja siinä vaiheessa kun teksti jäi tyhjäksi, painoin yksinkertaisesti "Sulje", jonka jälkeen blogger päättää mennä siihen, mistä näkee kaikki tekstit. Enkös minä sitten painanut "Poista", kuten olen aina tyhjäksi jääneiden luonnosten kohdalla tennyt. Ja pum. Ennen kuin tajusin, että enää blogger ei tallenna niitä tyhjäksi jääneitä luonnoksia, olinkin jo poistanut ihan ihka oikean kirjoituksen.

No ei voi mitään, en jaksa sitä uudelleen enää alkaa kirjoittaa.

Ensi viikolla palaan palkkatyöhön, kokeilemaan että josko tuo vatsa suostuisi elämään työelämän kanssa. Työpäiviä on vain kolme viikossa ja niistäkin teen vain viisi tuntista päivää. Kyllä suoraan sanottuna pelottaa, että entä jos masu ei kestäkään tai en kykenekään työhön? :( No mutta samaan aikaan minussa huutaa se tyyppi (Rohkea rokan syö!), joka ei tiedä asioita ennen kuin ne on kokeillut. Ja sen takia ensi tiistaina astelenkin sinne takaisin.

Sitten toisiin ajatuksiin. En ole alkuvuonna ollut missään tapahtumissa - hyvä niin. En olisi varmaan edes jaksanut. Alunperin oli tarkoitus lanseerata jo tammikuussa Kotikutsut ja aloittaa vimmattu jälleenmyyjien etsintä, kunnes totesin että siirretään kaikkia noita eteenpäin muutamalla kuukaudella.

Kuva on Dear Designista, 10.11.2012. Kuva: Katkoviiva Design
Nyt on sitten ensimmäinen tapahtuma tulossa 6.4., se on Tikkurilan kevätmarkkinat ja siellä tapaan ihan ihkauuden myyjäkaverin, jonka kanssa olen viestitellyt jostain viime vuoden lopulta muistaakseni. Huiskin hauskaa tavata, jonka kanssa on vain jutellut netissä!
Sitten näkee, että tuleeko sitä yhtään oikeasti toimeen toisen kanssa. Enpä usko, hän vaikuttaa todella ihanalta tyypiltä.
Mukavempaa se on valloittaa sitä puolta maailmasta (Suomesta), jossa ei ole aikaisemmin ollut, kun mukana on kaveri.
Ja huhtikuun lopulla osallistun ihan ihkaensimmäisiin messuihin, Helsingin kädentaitomessuilla 26.-28.4.2013!
Kolme päivää ihanien ihmisten seurassa ja  saa keskittyä siihen mistä nauttii eli myyntityöhön.

Jotenkin tuo myyntipuoli tapahtumissa on osoittautunut parhaimmaksi mitä tässä koko puljun ylläpitämisessä on. Se on sitä asiakaspalvelua aidoimmillaan, kun saa tavata asiakkaan ja vastata hänen tarpeisiin heti paikan päällä. Siellä tulee tavattua huipputyyppejä, opittua ja saatua paljon ideoita sekä nimenomaan nähdä sitä asiakasta, eikä itsekään tarvitse olla se kasvoton verkkokauppias.

Lisää tapahtumia, joissa heilun nyt keväällä sekä kesällä, löytyvät täältä.

- Mirka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti