lauantai 2. maaliskuuta 2013

Posti kulkee, Kusti polkee

Ahh, ihanaa!
Eilen se tuli, kauan odotettu ja paljon pyydelty paketti!

Olin ihan riemusta hyppivä, tai no ainakin melkein. Sen saapumisilmoitus oli tipahtanut juuri sinä aikana, kun olin käynyt kaupassa. Ja tietysti olin käynyt siinä samassa talossa kaupassa, missä Postikin oli. Mutta kun kissanruoka oli loppunut, ei sitä voinut alkaa odottelemaan koska se posti saapuu, etenkin kun se on voinut näinä päivinä tulla vasta kahdenkin aikaan!

No ei muutako äkkiä patonkia kurkun ja paprikan kera nassuun, pyykit koneesta kuivumaan ja takaisin autoon ja Postiin. Onneksi Posti ei ole kuin reilun kahden kilometrin päässä (jonka voisi muuten hyvin kävellä, mutta jotenkin yksinään kävely on äärettömän TYLSÄÄ!). Ja siellä minua odotti sievä paketti.

Paketti oli hyvin pakattu, siinä oli ympärillä varmaan kolme kierrosta teippiä, joten paketin avaaminen kieltämättä tuotti muutaman harmaan hiuksen (jotka kuitenkin suhteellisen nopeasti häviävät vielä tässä iässä ;D).

Paketti kuitenkin aukeni ja mieltä oikein lämmittää, kun lähettäjä pakkaa mahdollisimman hyvin, varsinkin kun tietää että Postit varmaan missään päin maailmaa (ainakaan Suomessa) ole niitä hepposimpia käsitettelijöitä!


No mitä sieltä paketista sitten avautuikaan? No 15 kappaletta hopeisia ja 5 kappaletta messingin värisiä kukkaronkehyksiä! :)Ai mitä ihmeellistä näissä nyt on? Kukkaronkehyksiä, buhuu, olipas iso yllätys että kukkaroita tekevä tilaa kehyksiä?

Niinpä, mutta kun ne eivät olleet ihan peruskehyksiä, joita tilailen esimerkiksi Luisa- ja Suora- kukkaroihin... ;) 


Uudet tuplakukkarot tulevat ensi viikon alussa myyntiin, kunhan pystyn valmistamaan ne upeilla uusilla IHANILLA kankailla, jotka ovatkin sitten seuraavana esittelyvuorossa! Eilenkin tuli illalla maattua sohvalla pitkittäin ja ommeltua, näitä kehyksiä, kun en kiennyt istumaan kipujen takia... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti