tiistai 5. maaliskuuta 2013

Kevätylläreitä... ;)

Jo viime viikolla kerroin pakettilähetyksistä, ajattelin että odotellaan nyt ihan rauhassa siihen, että saan nuo tuplakukkarotkin valmiiksi ennen kuin julkistan myös muita kevään tuotteita.

Olen niitä jo jonkin aikaa tässä tehnyt, hiljaisella tahdilla, joka sopii minulle oikein hyvin. Mitään suurta kiirettä en pidä, jos nyt muutaman pystyy ompelemaan vuorokaudessa, niin sekin on jo tällä hetkellä hyvää vauhtia. Muutoin tämä kotielämä kyllä sairaana alkaa ottaa päähän. Mihinkään ei oikein uskalla lähteä, koska pelkää että koska iskee huono olo tai koska lääkkeet eivät purekaan, ja pitää päästä makuuasentoon (joka on muuten paras lääke tähän vaivaan, parempikin kuin jopa kipulääkkeet)!. :(

Mutta kevääseen kuuluu paljon värejä. Rakastan värejä. Ja olisin tehnyt talveksi enemmänkin värilliä laukkuja, mutta kun niitä ei oikein tahdo mennä kaupaksi elleivät ne ole keino- taikka aitoa nahkaa. Itselläni on kyllä ollut kangaslaukku koko talven käytössä, jopa tuulessa ja tuiskeessa, mutta kukin taplaa tyylillään. Joten laukkujen teko- ja valmistus on hieman ollut hidasta, mutta nyt kevään tullessa on tulossa uusiakin laukkuja, uusia malleja, mutta se edellyttää sitä, että saisin niihin ne tarvikkeet. Kangas makaapi jo tuolla valmiina odottamassa leikkelyä, mutta eipä sitä vielä ommella, kun ei ole sopivia vetoketjuja.

Kevään uutuuksia!

Kun PaaPii julkaisi ihanat kevät kukkapupuset uusissa ihanissa väreissä, rakastuin niihin. Sitten muutama viikko julkistamisen jälkeen näin erään käsityöyrittäjän tehneet pinkistä kangaspupuista lastenmekkoja, jolloin mielessäni alkoi laukkaamaan miltä nuo ihanaiset (etenkin pinkki!) näyttäisivät kukkaroissa ja kännykkäpusseissa. Pakkohan näitä oli sitten tilata!
Se mikä on parasta näissä, että nämä ovat tosiaan Suomessa suunniteltuja sekä kuosi on Suomessa on painettu. Eli nämä ovat todella superisoa suomalaista työtä. ;)
Kukkapupu-kangasta löytyy neljässä eri värissä: Pinkki, keltainen, vihreä sekä turkoosi. Tuotevaihtoehtoja löytynee kännykkäpusseista (pienet ja isot), Luisa- ja Suora-kukkaroista sekä uutuus-Tuplakukkaroista!


SPECIAL EDITION!
Nappasin tämän ihanuuden erään harrastajan kangasmyyjäisistä, siellä se lojui yksinään odottamassa poimijaa. Rakastuin heti ja tiesin heti sen nähdessäni, että tämä on speciaalia kangasta. ;)
Special Editionit löytyvät Luisa- ja Suora-kukkaroista sekä ikisöpöistä minikukkaroista!


Sekä ne kauan odotetut ja kovasti kaivatut TUPLAKUKKAROT ovat nyt saatavilla 22 euron hintaan.
Itse nyt tupliksia käyttäneenä olen todennut, että suosittelen tätä mallia erityisen lämpimästi. Tämä on mitä mukavin kukkaromalli mitä onkaan! Enää ei tarvi stressaantua, kun et heti löydä kymmenien korttien, kuittien ja muutaman setelin seasta kolikoita pohjalta, vaan voit suoraan laittaa ne eri puolille. Miksi, oi miksi en ole näitä aikaisemmin ottanut valikoimaan? Kevätostoksille verkkopuotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti