sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kevään väripilkkuja

Viime vuoden lopulla löysin itseni penkomassa erään lopettavan käsityöyrittäjän putiikin lopettajaisissa kaikenmaailman roinaa itselleni mukaan. Otan tuota, otan tätä, ehkä totakin, ehdottomasti ton.
Ja mukaanhan lähti melkein 140 euron arvosta tavaraa. Kirpaisihan se kertaostoksena, mutta kun mietti kuinka paljon sillä sain ja mitä sain, en valittanut.

Harmittelin itsekseni kun löysin aivan ihania koristesatiininauhoja, etten enää tee vaatteita kuin oikeastaan itteleni ja asiakkaan äärimmäisessä hädässä, että mitä näilläkin tekisin. Ne olisivat niiiiin kauniita kellohameen helmassa. Mutta ei. Mietin pitkään.
Kunnes ajatuksissani kauan pyörinyt rusettilaukku otti taas tulta alleen.

Entäs jos piristäisi tavallista Luna-laukkua näillä väreillä?
Pitäisi kuitenkin etsiskellä jokin sopiva väri sekä matieraali. No luonnostelin paperille erilaisia, kunnes välähti.
Värin pitää olla musta.
Ja kankaan pitää olla vakosamettia.

Kipasin ostoksille, ostin 5 metriä kangasta (no ainakin riittää :D) ja kipittelin iloisena kotiin. Kuitenkin kangas jäi pitkäksi aikaa marinoitumaan ideoiden kanssa, enkä siihen edes koskenut. Ennen kuin maaliskuun alussa pientä lomaa, halusin itselleni tehdä matkalle mukaan pienen laukun. Ja teinkin.
Koeversion.

Kun sitten tapasin kaksi erittäin rakasta ystävää minulle, kummatkin melkein huudahtivat itsensä kattoon nähdessään laukun. Ne olivat aivan myytyjä, kuulemma tuo väri ja tuo idea sopisi hyvin yhteen.
Palasin lomalta kotiin. Ja pikku hiljaa niitä kehuja alkoi satelemaan. Sieltä täältä, satunnaisesti.
Ja niinpä päätin aloittaa kolmen laukun teon. Leikkasin kankaat, ompelin vuorikankaaseen vetoketjullisen taskun (tätä oli niin paljon toivottu, että pakkohan se oli toteuttaa) ja pim. Siihen ne jäivät.
Ne olivat kolmisen viikkoa tuolla, kunnes tässä pääsiäisenä tuli hinku ommella laukkuja. Piti hetkeksi jättää rauhaan kännykkäpussit ja kukkarot, nyt oli laukkujen aika.
Ja eilen illalla ne valmistuivat.

Saanen esitellä teille kolmen trion:
Pinkki, oranssi ja turkoosi.
Kevään upeimmat värit nyt saatavilla Luna-laukuissa ;)


Laukuilla on hintaa 39,00 euroa kipale ja niille, jotka eivät ruseteista välitä; rusetti on hakaneulalla kiinnitetty, joten sen saa helposti pois. ;)

Laukut löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti