tiistai 12. maaliskuuta 2013

Dear Design tulee taas - hae mukaan!


DEAR DESIGN TUO JÄLLEEN KÄDENTAITAJAT HANSAAN
-  Myyjähaku nyt käynnissä!

Dear Design -tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuoden marraskuussa, isänpäivää edeltävänä lauantaina, ja sen suosio yllätti meidät kaikki. Tänä keväänä Dear Design tulee uudelleen ja haemme nyt kädentaitajia kevään tapahtumaan.

Tiedot pähkinänkuoressa
Kevään Dear Design -tapahtuma järjestetään lauantaina 11.5.2013 klo 10 - 18 kauppakeskus Hansassa, Turun sykkeessä. Väännät sitten metallia tai puuta, suunnittelet vaatteita, tai jotain aivan muuta, olet tervetullut mukaan.
Yhden myyntipaikan koko on 2 x 2 m,  ja sen voi sisustaa vapaasti haluamallaan tavalla. Paikkaan ei sisälly pöytää, eikä muita kalusteita.
Myyntipaikan hinta on 45 € (sis. ALV 24 %) sisältäen myös tapahtuman julistemarkkinoinnin. Myyntipaikan voi halutessaan jakaa kaverin kanssa.
 


Edellytämme, että kaikki myytävät tuotteet ovat itse suunniteltuja sekä käsintehtyjä. Tapahtuma ei ole jälleenmyyjille! Tapahtuma järjestetään hyvässä talkoohengessä ja toivomme erityisesti pienempien tekijöiden ja kädentaitoalojen opiskelijoiden saavan tätä kautta osaamistaan esille.

Hae tapahtumaan myyjäksi vapaamuotoisella hakemuksella, jossa kerrot tuotteistasi, milloin olet aloittanut alalla jne. Liitä hakemukseen mukaan myös 2 - 5 kuvaa tuotteistasi. Hakemukset tulee toimittaa 14.4.2013 mennessä osoitteeseen deardesign@live.fi

Hakijalle ilmoitetaan valinnasta mahdollisimman pian haun päätyttyä. Otathan huomioon, että mikäli tulet valituksi mukaan, ilmottautumisesi on sitova. Paikkamaksun tulee olla suoritettuna 28.4.2013 mennessä. Paikkamaksua ei palauteta mikäli myyjä estyy osallistumasta tapahtumaan, poislukien selkeät sairaustapaukset.

Tiedustelut sähköpostitse deardesign@live.fi

Kevätterveisin
Dear Design -tiimi

Kantsii lukea myös nämä... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti