maanantai 18. helmikuuta 2013

Talven tilaustöitä

Otan myös tilauksesta vastaan erilaisia töitä. Ne ovat yleensä pieniä kännykkäpusseja, kukkaroita ja / tai laukkuja. Tällä hetkellä teen hyvin vähän kuitenkin sairauden takia tilaustöitä, mutta kyllä tarvittaessa teen toki. :) Tässä on nyt talven mittaan muutamia tehtyjä töitä.

 UPEASTA (ja varastosta loppuneesta) retrokankaasta valmistettu kännylläpussi älypuhelimelle. Ilman hakasta, mutta lenkillisenä kuitenkin :)

 Miehelle lahjaksi tehty mustasta puuvilla isolle älypuhelimelle kännykkäpussi. Sisällä mustaa fleeceä pehmukkeena. Sinänsä ihan perusmalli, ei kaavamuutoksia, tuota väriä ei vain ole yleisessä myynnissä. ;)

 Palloksi valmistettu laukku keinonahasta, ei todellakaan mikää helppo työ, mutta tuli siitä pyöreä ja sellainen kuin asiakas halusi. Kuva ei todellakaan tee oikeutta tälle yksilölle :/

 Siskontytölle tonttupajalta ihanaisesta myyräkankaista valmistettu pikkulaukku sekä kukkaro. Oli ihana seurata vierestä, kun tuohon yhdistettiin vielä Myyrä-kirja. Tyttö oli onnesta soikeana


Uusin tilaustyö, jossa asiakas tahtoi kännykkäpussin ihanaisesta retro-omppukankaasta. Valmistettiin  asiakkaan antamien mittojen mukaan. Laukun toinen puoli tummanruskeaa kangasta (juuri retro-omppuun sopivaa), samoin kuin säädettävä hihna. Sisällä kännykkälle tasku sekä avaimille renksu, joten pysyvät tietyssä paikassa nuo avaimet. (Kuvassa kun pussiin voi kurkistaa sisälle on nuo nauhat vain leikattu kuvankäsittelyohjelmalla pois, eivät siis lopu tuolla tavalla yhtäkkiä normaalisti ;) )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti