torstai 17. tammikuuta 2013

Tuotekehittelyä...

Tänään miettiessä mitä tekisin, kun tuntui olevan tylsää, mutta paikallaan makaaminen ei nyt oikein innostanut, yritin lukea kirjaa, mutta ajatus karkaili koko ajan ja kivut puolestaan taas estävät lähes kaiken. Päätin taistella tieni kuitenkin pilleripurkille ja sainkin hetken helpotuksen kipulääkkeistä ja avasin Majan verhot ja päätin valmistaa uuden hieman erilaisen mallin kukkaron. Kuitenkin pieni Googlettelukin selvitti minulle sen, että tämä malli ei ole mikään uusi, vaan itseasiassa hyvinkin perinteinen, mutta sopii esimerkiksi sellaiselle joka haluaa kukkaroonsa enemmän tilaa.


Tässä se on. Ihan perusmallinen kukkaro, mutta siinä on nk. pohja. Kukkaro pysyy siis itsekseen pystyssä ja sinne mahtuu mukaan esimeriksi minikukkaro, jolloin ei enää kolikoiden kaivamista pohjalta (ja kolikot voi ottaa vaikkapa kaupassa käyntiä varten aina erikseen mukaan!) ja ihmisten vihaisia katseita, kun kestää ja kestää (ja kestää) kolikoiden kaivaminen sieltä korttien, kuittien ja seteleiden alta.


Mahtunee siis hyvin, mutta tämä versio ei ole myyntiversio. myyntiversiota varten pitää viilata vielä tuo yläosa hieman leveämmäksi ja alaosaa pitää pidentää muutama millimetri, niin ei synny sitten vahingossakaan kinnaamista, joka on muuten harvinaisen ärsyttävä kukkaroissa.

No nyt on sitten yksi ongelma ratkaisu, nimittäin olen taas kehittänyt uuden mallin, joka on kiva, mutta toinen ongelma hypää esiin. Nimittäin se, että minulla ei ole kuvaavaa nimeä tälle yksilölle!
Muita malleja on minikukkaro (no se tulee ihan sen koon takia), suora -kukkaro, johon mahtuu vanhanmallinen ajokorttikin sekä Luisa, joka kuvastaa kukkaron pyöreyttä, mutta tälle yksilölle ei ole nimeä.

Sen takia pyydänkin teitä lukijat kehittämään tälle tuotteelle nimen. Ja monissa blogeissa onkin ollut näitä kilpailuja, joten minä apinoin tämän suhteen ja pistän kilpailun käyntiin!

Eli voittaja, joka ehdottaa tälle kukkarolle sopivimman nimen, voittaa yhden tulevista kukkaroista. Kukkaroiden eri kuosit tulee myyntiin ensi viikon aikana, varmistettuani mallin kestävyyden ja pelaan myös sillä hieman aikaa sen suhteen, että pystyn myös valmistamaan useamman värin näistä (sitä kun ei koskaan tiedä minkälainen päivä on kipujen kanssa tulossa).

Kilpailu
Kilpailun ideana on siis, että kommentoimalla kerrot oman mielipiteesi tuotteen nimelle. Kilpailu on voimassa 17.-24.1.2013. Voittaja saapi valita yhden tällaisen kukkaron itselleen!
Sopiva nimi on siis mahdollisimman kuvaaja, joka sopinee kyseiseen malliin, mutta erottuu sopivasti edukseen!

 :) 
Kiitos ehdotuksista jo etukäteen ja onnea kilpailuun!

- Mirka - 

MUOKKAUS 1.2.2013
Kilpailu on päättynyt ja voittajaksi on valittu Pullero-vaihtoehto. 
♥ Lämmin kiitos osallistujille 

10 kommenttia:

 1. Tämä on milestäni ihanselvä Pallukka
  sopivan pyöreä, pehmeä ja kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Aila ehdotuksesta!
  Aivan mahtava nimiehdotus. :)

  VastaaPoista
 3. Luisan kaveriksi Lumme!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Katri! Lumme kuullostaa hyvälle :)

  VastaaPoista
 5. Mulla tuli tuosta jotenkin mieleen siemu :D En tiiä mistä tämmönen nimi tuli mieleen :D

  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista
 6. heh heh. tuli mieleen lurpsake :D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi (Anna? sähköpostista päätellen ;) ) ja Megabass, kiitos hauskoista nimiehdotuksista :D

  VastaaPoista
 8. Mul tuli muodosta mieleen SammakonSuu tai Kvaakku, Kvaakkari, ehkä AnkanSuu. Mutta tiedä sitten oisko edukseen :D

  VastaaPoista
 9. Kvaakkari olisi aika hauska, kiitos myös Jonnalle näistä ehdotuksista! :D

  VastaaPoista