tiistai 13. marraskuuta 2012

Talvi hiipii...

Marianna -laukut
Syksy on jo vierähtänyt jo hurjan pitkälle, hyvinkin nopeasti.
Cosechan tahtia on hidastanut allekirjoittaneen sairastuminen, mutta kyllä sentään jotain olen sairasvuoteen ääreltäkin saanut tehdyksi. Hitaasti, mutta varmasti syntyi sukellus talveen 2012.

Alkaessani tehdä laukkuja ja muita pieniä härpäkkeitä naisten iloksi, huomasin että suomalainen asustemuoti on talvisin synkkää. Mustaa, ruskeaa ja tummansinistä.
Halusin tehdä jotain uutta, jotain värikästä.

Vaikka eletäänkin jonkin sortin välikautta, että ei olla ihan talvessa, mutta syksykin alkaa olla jo lopuillaan, värit sopivat mitä parhaiten tähän aikaan vuodesta. Ne tuovat iloa kantajalleen sekä iloa maailmaan, tähän synkkään välimaastoon kun lunta ei ole ja puiden värikkäät lehdet ovat tipahtaneet märkään maahan.

Käytännöllisyys kuvastui myös Talvi 2012 -mallistossa. 
Laukkuja on kahta mallia.

Marianna -laukku (kuva yläkulmassa oikealla) sopii hyvin arkeen, jossa tarvitset paljon tavaraa mukaasi ja sen arkikäyttöäkin helpottaa pään yli heitettävä erillinen hihna, jonka saa tarvittaessa irroitettua. Värit ja kuosit ovat valittu huolella. Kangas on joko tuotteesta riippuen täyttä puuvillaa tai sitten osittain puuvillan ja pellavan yhdistelmää. Laukussa on sisällä reilun kokoinen sisätasku, johon voi laittaa esimerkiksi kännykän. 

Marianna-laukun saa omakseen 35 euron hintaan.

Luna -laukut ovat taas pienempi versio Mariannasta. Hänen pikkusiskonsa. Lunassa on myös samalla tavalla kuin sisaressaan vetoketju sekä sisällä reilun kokoinen sisätasku. Olkahihna on myös reilu, riippuen tuotteen kuosista, jopa 180 senttiin saakka.

Sisätaskut molemmissa laukuissa aina päällikankaasta valmistettu.

Luna-laukun hinta on 29,00 euroa.

Uudistimme myös kännykkäpussit. Nyt nämä kännykkäpussit ovat reilusti pehmustettuja ja niissä on itsessään jo kiinni haka, jolla kännykkäpussin saa roikkumaan avainnauhaan tai vaikkapa housujen vyölenksuun ja kätesi vapautuu. Malli on suunniteltu nimenomaan näille uusille isoimmille puhelinmalleille, joten niihin mahtuu niin Lumiat, iPhone femmat kuin Samsungin Galaxy 3:n. :)
Hintaa yhdellä kännykkäpussilla on 12 euroa.


Talviuutuudet löytyvät UUTUKSISTA!

Lisää on tulossa, muunmuassa kukkaro, jossa on erillinen tasku kolikoille, kannattanee siis pysyä messissä joko lukemalla blogia, Facebookissa, tilaamalla uutiskirjeen taikka seuraamalla Twitterissä!

 Mirka 

2 kommenttia:

  1. Kovasti tekisi mieli tuota turkoosia laukkua, olin jo tilaamassakin, mutta... Olen jo kauan kulkenut kahdella kyynärsauvalla, mikä tarkoittaa sitä, etten saa kuljetettua laukkua mukana. Kaikki tavarat pitää siis mahtua taskuihin tai kaulakukkaroon. Harmi!

    VastaaPoista
  2. Voi että Mervi :( Muistan myös itse, kun kahdella kepillä on kuljettu, ettei paljon mitään kannettu olalla, kyllä se oli reppu se mikä mulla oli aina mukana :(
    Toivottavasti kuntosi paranisi nyt edes vähän paremmaksi! Lämpimiä ajatuksia lähettelen täältä sinulle!

    VastaaPoista