maanantai 12. marraskuuta 2012

Dear Design 10.11.2012

Oma paikkani
Cosecha ♥ Dear Design

10.11.2012 lauantaina oli ensimmäinen Dear Design -tapahtuma. Se toteutui yli odotusten ja kaikki meni hienosti. Saimme järjestäjinä todella hyvää palautetta ja moni toivoi, että tapahtuma järjestettäisiin myös ensi vuonna. Omasta puolestani voinen luvata, että se tapahtuu keväällä 2013! :)

Kuvataiteilija Milla Karppinen
Tapahtumaan löysi moni ennakkomainonnan perusteella ja monia käytiin tuttujen, sukulaisten ja ystävien taholta tervehtimässä. Koska olimme keskustassa, ihmiset löysivät myös meidät ilman sen suurempaa mainontaa. Moni kyseli kiinnostuneena, että mikä tämä tällainen tapahtuma on, kerrottaessamme sen että tämä on uusille ja nouseville kyvyille suunnattu käsitöiden myyntitapahtuma, jossa on laidasta laitaan tekijöitä aina tekstiilityöntekijöistä puunveistäjiin ja metallinvääntäjiin, oli kävijöiden innostus taattua. 

Silkkaa Satua
Ja tuli myös ihanasti palautetta siitä, että tapahtumassa asiakkaat löysivät uusia tekijöitä, kun yleensä aina samoissa tapahtumissa on aina samat myyjät, eikä uusia tuttavuuksia samalla tavalla toteudukaan.

Ruustinnan ihanuuksia!
Kiitän omasta puolestani kaikkia tapahtuman myyjiä sekä paikalle tulleita asiakkaita. Oli ihana saada tapahtuma toimimaan ja se toimi!
Lämmin kiitos. <3

Otin lähes kaikista pöydistä kuvia, mutta valaistuksella, kameran salamalla ja kuvan laadulla tuli niin kamalia kuvia, että niistä parista kymmenestä kuvasta tuli julkaisukelpoisia vain muutamasta.. Sen takia taitaakin seuraava säästökohde olla kunnollinen järjestelmäkamera... Kaikkien onneksi meillä oli siellä ihan oma kuvaaja, jonka kuvia odotan kieli pitkällä! :)
Kuvia tulossa Facebookiin.

- Mirka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti