perjantai 5. lokakuuta 2012

Terveisiä sairashuoneelta

Jopas on ollut viikko. Eipä ole paljoa sängystä ylös päästy, leffat on pyöriny tunnista toiseen telkkarissa ja on tullut nukuttua yli kymmentuntisia öitä, huono puoli on se vain että ne on nukuttua huonosti ja heräillen vähän väliä. Tänään päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja kolvata verkkopuotiin myyntiin ne uutuudet, jotka ovat tuossa valmiina odottaneet kuvausta ja myyntiin painelemista. Mutta minkäs teet, kun olo on mitä karmein?

Tein viime keväänä määrän kännykkäpussuja, joissa oli kuitenkin se ongelma, ettei niitä oikein saanut roikkumaan mihinkään. No kyllähän ne isommat versiot sai sivusta roikkumaan, kun Cosechan tuotelappu oli  sivussa. Hyvä puoli näissä pusseissa oli päälipuolella oleva tasku. Kun lähti esimerkiksi kauppaan, ei tarvinnut ottaa kuin puhelin ja tarvittavat kortit, ei lainkaan mitään järjettömän kokoisia lompakoita.
Vaaleansininen isompi, vadelmakuosinen pienemmälle,
nämä mallit nyt todella edullisesti OUTLETista!

Olin kuitenkin jo mietiskellyt syksyä varten tehdä erilaisia kännykkäpusseja. Taas, niinkuin useinmiten aina, tällaisten suunnittelu lähti omista tarpeista.

Juurikin siitä, että tarvisin kännykkäpussin, jonka voin vain napata mukaan esimerkiksi töissä, kun lähden hakemaan postia. Edellytys tällaiselle on kuitenkin se että saisin sen kätevästi yhdistettyä esimerkiksi avainkaulanauhaan tai roikkumaan erillisenä pussukkana kaulasta.

En  kuitenkaan halunnut enää tehdä erillistä heiluvaa pussukkaa, koska minulla oli kuitenkin oma olkalaukkuni, jota kantelen töissä. Joten päädyin malliin, joka on helppo ottaa mukaan ja myös helpottaa jättää esimerkiksi pöydälle lojumaan.
Sen piti olla myös pehmustettu mahdollisten tippumisten varalle.
Ensimmäisen tämän mallisen kännykkäpussin teinkin synttärikilpailuun.Siitä se sitten lähti, aloin tehdä oikein urakalla noita. Poikkeuksellisesti en halunnut näistä kännykkäsuojista tehdä yhtään samanlaista, siis kuosillisesti. Kännykkäpussit ovat siitä hyvä, koska ne eivät paljoa kangasta vie. Synttärimallista käytin erillistä vanulevyä pehmusteena. Kuitenkin se tiesi aina omanlaisen työn leikata vanua, saatika ommella se. Nimittäin ompelukoneeni ei tule kovin hyvin toimeen tuon vanulevyn kanssa, mikäli se on kosketuksessa paininjalan kanssa. Siihen väliin siis aina sai kaivaa vanhoja suikaleita puuvillaa, jotta kone rullasi kunnolla. 

Kun aloin mietiskelemään näitä uusia kännykkäpussukoita, mieleeni juolahti kokeilla vuoreksi fleeceä, jota oli kertynyt jonkin verran varastoon.
Mikä idea! Tämähän ajatus oli ihan huippu! Kun vuori on tosiaan fleeceä, ei tarvitse pelätä että kännykän näyttö naarmuntuisi ja mahdollisessa putoamisessa kännykällä on sentään hieman suojaa ja mikä parasta: 
Kännykkäpussin vuoren ja päälikankaan väliin ei tarvitse enää tunkea mitään, vaan pehmeys tulee itsessään. 

Kännykkäpusseja on tällä hetkellä myynnissä viisi, lisää on tulossa, kunhan vain nyt ensin paranen!
Ja ne ovat mitoitettu niin, että hieman isompikin puhelin sopii sinne!

Kaikkiin pussukoihin on kiinnitettty valmiiksi avainrenkula. Kännykkäpussin hinta on 15 euroa.
Kännykkäpussit (niin uudet kuin vanhat) löydät TÄÄLTÄ!

- Mirka -

P.s. Lokakuun ajan toimituskulut 0 € ja sunnuntaihin saakka kaikki tuotteet koodilla HVJGKHQ7 -40 %! Esimerkiksi nämä uudet kännykkäpussit alekoodin kanssa vain 9 euroa... ;)
Kun tilaat sunnuntaihin mennessä, tilaukseesi lisätään ylläripylläri! ;) 

2 kommenttia:

  1. toi synttärikilpailun kännykkäpussin kangas<3 toivottavasti sillä kuosilla tulisi vielä myyntiinkin!ps. näiden rinnalla tehdasvalmisteinen golla-pussukka kalpenee :)

    VastaaPoista
  2. Awww, iso kiitos ninski :)
    Sitä kangasta on enää pieni pala jäljellä, kun se oli muutenkin jokin palanen, mikä vain oli tarttunut kirpparilta mukaan, mutta mahiksien mukaan siitä vielä tulee jotain. :)

    VastaaPoista