perjantai 26. lokakuuta 2012

Kukkaroterapiassa

Olen sairastellut jo tässä pidemmän aikaa, vieläkään valitettavasti lääkärit eivät osaa sanoa mikä vaivaa tai mistä sairastaminen johtuu. Ikävä kyllä se on johtanut jo sairaslomaan päivätyöstä ja se on myös vaikuttanut Cosechaan. En ole jaksanut mitään kovin suuria ompelutöitä harrastaa viime aikoina. WÄRK:festin kukkarokurssikin jouduttiin perumaan tämän takia lauantain loppuillan osalta sekä sunnuntailta kokonaisuudessaan. 

Olen kuitenkin saanut jotain pieniä juttuja tehtyä, kukkaroja, varmaankin sen takia että tilatessasi sata kappaletta WÄRK:festiä ajatellen, en tiennyt tulevasta. Kukkaronkehyksiä on vielä yli 50 kappaleen läjä tuossa odottamassa, että joku tekisi niistä kukkaroita. 

Koska käsinompelua voi tehdä myös maaten (se kun on paras asento, jossa pystyn olemaan), olen pystynyt leikkelemään kaavasta kankaanpalaset, ompelemaan niitä hetken koneella ja sitten taas hitaasti, mutta varmasti niitä käsin ommellen. 

Olen tavannut aikaisemmissa kukkaroissani yhden ongelman, kyllähän niihin on kaikki minunkin yli 20 
bonus-, jäsen-, järkkäri sekä pankkikortit mahtuneet, mutta pieni suunnitteluvirhe niissä kuitenkin on ollut.
Nimittäin vanhan kansan järjettömän kokoiset ajokortit, ne kammottavan suuret, eivät mahtuneet kukkaroon. Vaikka ne ovat katoava luonnonvara, löytyy niitä hyvin paljon myös kohdeasiakkailtani.

No nyt on kukkarot sitten uudistettu. Suunnittelin kaksi eri kukkaromallia.Suoraan kukkaroon mahtunee esimerkiksi mittojen kokoinen puhelin ja niiden lisäksi myös ne parikymmentä korttia, setelit sekä kolikot! Syvyyttä kukkarolla on 13 cm ja leveyttä 11 cm. Eli on hieman isompi, mutta ei mikään superjärkkyiso, vaan sellainen helposti mukaanotettava kaveri. :)

Seuraava ongelma oli keksiä toiselle kukkaromallille nimi. Pyöreä pohjainen? Ei oikein kuullosta hyvälle. 
No päätin sitten nimetä koko mallin ihan omalla nimellään ja siitä tuli Alpine-kukkaro. 
Tässä mallissa pohja on kaareva ja sivuihin on lisätty tilaa, jolloin leveyttä kukkarolle tulee noin 14 cm. Syvyyttä kukkarolla on 13,5 cm.On ihanaa saada edes tehdä jotain käsillään, vaikka välillä istumisasennosta ei tule mitään. Näitä nyt voi tehdä telkkaria katsellessa maaten. Pieni osa vaatii koneella ompelua, joka on sekin ihan hetkessä tehty. :)
Kyllä tämä on sitä terapiaa, että jaksaa uskoa siihen, että jokin päivä tulee vielä tervepäivä.
Tähän mennessä on tehty viiden kappaleen sarjoissa kumpaakin mallia.

Kukkarot löytyvät verkkopuodista ja lokakuun loppuun asti toimituskulut on 0 €.

- Mirka - 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti