lauantai 15. syyskuuta 2012

Olkalaukkujen täsmäisku

Nyt syksyllä kesälaukut on jo piiloteltu aika hyvin takaisin kaappien pohjille, on kysyntää laukuille, jotka voi sulkea ja joihin voi kätkeä tavaraa enemmänkin kuin sen lompakon ja kännykän.

Siinä mielessä olkalaukuille on ollut tilausta. Ne ovat sopivia, käteviä, olan yliheitettäviä.
Niihin mahtuu kaikki tarpeellinen esimerkiksi kauppaan tai kirpparikierrokselle:
Kännykkä, lompakko, avaimet, mahdollisesti jotain muuta pientä sälää sekä esimerkiksi kestokassi.
Idea siis oli pyörinyt koko kesän mielessäni, kun itse olen varsin kova kiertämään kirppareita, ei ole montaa sunnuntaita jäänyt pois kesän ajalta pois, kun kirppareista on ollut puhetta.
Olen vapaa-ajalla sellainen, etten raaski, enkä jaksa kantaa mitään isoja laukkuja. Tahdon sen olevan sopivan pieni, joka kulkee kätevästi edessä, johon kuitenkin mahtuu tavarat, niin ettei minun tarvitse pitää niitä kädessäni.

Sitten se tuli vihdoin ja viimein tehtyä. Ensin tein sellaisen setin Lumppulaan (Facebookin retroryhmä: Rättei, Lumpui ja Retroi) elokuun kuukautisarvontaa varten. Voittajalle matkasi setti, jossa oli itse ko. laukku sekä kännykkäpussi sekä vetoketjullinen kukkaro.


Kankaat kyseiseen settiin on lahjoitettu jo yli puoli vuotta sitten. Tarkoitus oli alunperin tehdä viime talven mukainen kolmen pussukan setti, mutta jotenkin tuntui oikeammalta tehdä tämä setti. Näille kuitenkin on paljolti enemmän käyttöä, kuin tavallisille yksittäisille pussukoille.  

Siitä se idea sitten lähti, ensin tuli tehtyä pöllö-olkalaukku tilauksesta ja sitten niitä tulvi. Tällä hetkellä olkalaukkuja on myynnissä seitsemän kappaletta ja kyllä, ihan varmasti niitä on tulossa lisää! Voin suositella kyllä ehdottoman lämpimästi, että ovat mitä parhaimpia malleja kirpparien ja kauppareissujen ajaksi! Kädet ovat vapaana koko reissun ajan, mutta silti kaikki pysyy mukana. Laukkujen hihnoissa pieniä eroja, juurikin sen takia että on niitä, jotka tykkäävät lyhyemmistä hihnoista ja sitten on heitä, jotka tykkäävät on myös pidempiä hihnoja. Itse tykkään, että laukku tulee noin navan kohdalle, jolloin minulla on siihen koko ajan tunto ja saan sen helposti auki.


Olkalaukut löytyvät täältä ja ne ovat hinnaltaan jokainen 19,90 €  kappale :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti