perjantai 17. elokuuta 2012

Designmyyjäisten purku

Huomentapäivää!
Olipas virkistävää nukkua kerrankin puoli kymmeneen aamulla. Mahtaneekohan johtua siitä, että simahdin noin yhdeltä yöllä vasta? Herätyskello oli kyllä ilmoittamassa puoli seitsemän aikoihin, että nyt reippaasti ylös kuten normaalistikin. Nousinhan minä, sammutin sen herätyksen ja painelin takaisin peiton alle. Tänään sai luvan kanssa nukkua! Mutta vieläkin kyllä väsyttäisi ja on vähän sellainen olo, että eilen on jotain tehtykin!

Tulihan sitä eilen tehtyäkin. Ensin istuin päivätyössä hankkimassa leipää syötäväksi ja illasta noin puoli neljästä puoli kahteentoista kalastelin herkkuja siihen päälle.

Eli tämä blogipäivitys koskee nyt eilisiä myyjäisiä, joihin olen (yhä) ihan huipputyytyväinen!
Olimme siis eilen Planet Starin Tiian kanssa jakamassa pöydän puoliksi Hanssa, Taiteiden Yössä! 

Tosiaan, kuten jo mainitsin, olin paikan päällä noin puoli neljä. Se oli huomattavasti ennakoitua aikaisemmin, mutta pakolliset menot muuttuivat, niin pääsin ajoissa lähtemään ja olin ajoissa pelipaikalla!
En tuskin ollut saanut edes kuin muutaman tuotteen esille, niin ihmisiä parveili siinä ympärillä jo ihan hullun lailla. Muutamalle sanoinkin, että kannattaa tulla muutaman minuutin päästä uudelleen, niin on vähän enemmän tuotteita ja tarjontaa esillä. En kuitenkaan siinä kerinnyt rekisteröimään ihmisten kasvoja mieleen, joten en ole varma tulivatko he kuitenkaan uusiksi.

Iltapäivä lähti rattoisasti käyntiin, koko ajan porukkaa parveili pöytien ympärillä ja voin sanoa, että kerrankin minua onnisti ja sain todella hyvän paikan. Se oli "päätypaikka", johon siis jäivät ihmettelemään myös ihmiset, jotka olisivat muuten vain kulkeneet ohi. Rekki mahtui hyvin päätyyn ja siihen asiakkaat pääsivät hyvin ihmettelemään, katselemaan ja ostamaan! :)

Olen aina ollut sellainen ihminen, joka tylsistyy, jos käsillä ei ole mitään tekemistä. Tein sitten illan kuluessa muutaman kukkaron myyntiin. Yksi niistä olikin Fifties on Fabric -sarjan kukkaro, joka ei ehtinyt olla pöydällä kuin noin viitisen minuuttia ja se oli myyty. Eli täytyy näköjään sitä sarjaa tehdä ja työstää lisää!

Tässä vielä muutama kuva eilisestä!


Hansatori on osittain remontissa, jonka takia tämä  minun päätyni oli aika karmaisevan näköinen. Onnekseni se ei kuitenkaan haitannut minua, eikä asiakkaita!


Huomenna on tarkoitus olla Ruskolla sään salliessa. Nyt on näköjään aamupäiväksi luvattu hieman pilviä ja iltapäiväksi aurinkoa, mutta katsellaan nyt mihin suuntaan tuo muuttunee, jos on muuttuakseen. Toivottavasti ei kuitenkaan uusita sitä Silakrysäyksen katastrooffista yllätyssadetta!
Eli lauantaina 18.8.2012 klo 11-15 Ruskopäivät, Ruskolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti