maanantai 16. heinäkuuta 2012

Vierailulla Pinkkiheidissä

Jo tovin olin odotellut, että Pinkkiheidi avaa uuden tilansa ovet tänään maanantaina 16.7.2012 aivan äärettömän ihanassa miljöössä Turun keskustan lieppeillä!
Puutalon alakerrassa on punainen ovi ja oven yläpuolella kyltti, jossa lukee "Ompelimo Pinkkiheidi".
Sisään astutaan ihanaiseen ompelimoon, jossa on tilaa rutkasti, joka on myös sisustettu nätiksi ja oikein nimeänsä kuvaavaksi. :)
Vein eilen sinne myytäväksi laukkuja, kukkaroja sekä lompakoita. Kyselyt kuvissa näkyvistä tuotteista suoraan Pinkkiheidille, niin se menee kaikista helpoisten! ;)

Kuvissa näkyvät laukut ovat kaikki hinnoiltaan 24,90 €
Lompakot 25,00 € / kpl sekä kukkarot 10 € / kpl

Ompelimo Pinkkiheidi
Amiraalistonkatu 5 C 14
20100 TURKU
www.pinkkiheidi.fi


Nyt sitten kun nämä tuotteet on saatu myyntiin, alkaa syystuotteiden suunnittelu ja valmistus. Sain tänään ihanan ison laatikon täynnä tilkkuja, isoja ja pienempiä, joista tulee ihan ehdottoman hienoja syyslaukkuja! Minulta on toivottu laukkua, jossa olisi enemmän sisä- ja ulkotaskuja sekä muutenkin sellaisia, jotka ovat syksyisin käytännöllisiä. Syksyihin pikkulaukut eivät enää ole sitä "kuuminta hottia", vaan käytännölliset laukut taskuine ja muine härpäkkeineen ovat "the syksyjuttuja".
Valitettavasti syysjuttuja ei tule näillä näkymin myyntiin ennenkuin vasta elokuun lopussa, nimittäin yhä jossain tuolla toisella puolella maailmaa makaa Cosechan tuotemerkit. Kokeiluna välissä oli nuo kuvissakin näkyvät merkit, joissa on meidän logo, mutta en kuitenkaan halunnut lopullista merkkiä niistä, joten elokuun aikana postiluukusta tipahtaa 600 merkin rulla, jossa kerrotaan kuten alkuperäisessäkin Cosechan merkissä tuotteen olevan Cosechan tuote ja sen olevan suomalaista käsityötä. Kansainvälisyys on otettu näissä merkeissä huomioon, niin että kieli on englanti. No ehkäpä saisin tässä jossain vaiheessa sen puodin Etsyynkin, jotta kansainvälisyys pääsisi oikeasti esille. ;)

Elokuussa muutenkin puhaltaa uudet tuulet meikäläisellä, joten voi olla että Cosechan kotipuodin aukioloaikoja joudutaan supistamaan entisestään, mutta mahdollisesti se muuttuisi niin, että Kotipuoti olisi myös lauantaisin auki... No se selviää, kunhan pidemmälle päästään! :)

- Mirka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti