sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Silakrysäyksen loppukäsittely.

Olin jo muutamassa blogikirjoituksessa mainostellut, että jee, lauantai ollaan Taivassalossa Silakrysäyksessä klo 10 - 15. Totta puhuen, olin eilen kotona jo hieman ennen kahtatoista.

Lähdin aamulla Turusta ajelemaan Taivassaloon ja olin perillä hieman ennen kahdeksaan. Tyhjensin auton ja vein sen paikalleen odottamaan sitten pöydän purkua iltapäivällä. Kun olin viemässä autoa Planet Starin Tiia oli saapunut paikalle, pienen väärinkäsityksen vuoksi meillä olikin vierekkäiset paikat, mutta ei se ketään häirinnyt, koska kaikki sumpliutui kuten pitikin sitten loppujen lopuksi.

Kahdeksan jälkeen ripotteli sen verta vettä, että emme uskaltaneet laittaa tavaroita paikalleen vaan pyörimme siinä ja höpöttelimme niitä näitä. Onneni oli, että olin aamulla ottanut sadetakkini.
Hiukan vajaa yhdeksältä sade päättyi ja vihdoin pystyimme aloittamaan esillepanon. Varttia vaille kymmenen porukkaa alkoi lapata sisään, selkeästi ihmisiä riitti, mutta paikka oli jotenkin hassu ja jostain syystä ihmiset vain kävelivät muun massan mukana ohitse.

Ehdimme varmaan olla myyntipaikoillamme kaikki valmiina noin puolen tunnin verran, kunnes taivas repesi. Se yllätti meidät kaikki. Vaikka suojamuovit oli lähellä, ehti tuotteita kastua ja kun sitä vettä vaan tuli ja tuli, tein 1+1 päätöksen ja painelin himaan. Kävin hakemassa auton ja pakkasin sen sateessa mahdollisimman hyvin ja painelin kotiin. Harmitti kyllä ihan vietävästi! Olisi varmasti ollut hyvä päivä, mutta kun tuo sade! Tai sitten olisi pitänyt ostaa se varjo, joka oli maksanut joku 12 euroa 40 % alennuksella, huono puoli siinä oli vain se että tuossa varjossa ei itsessään ollut jalkaa, joka olisi puolestaan maksanut puolet enemmän. Ehkäpä siis vuokraan / hankin teltan, jos näitä ulkoilmatapahtumia tulee vielä lisää. Onnekkaita olivat ne, jotka pystyivät sinne jäämään aurinkovarjon tai teltan suojiin, nyt harmittaa etten maksanut sitä 40 euroa siitä varjosta ja jalasta, mutta kaikestahan oppii!

No kotona oltiin sitten hieman ennen kahtatoista, onneksi minulla oli mukanani vaihtovaatteet, ettei tarvinut autossa istua 45 minuuttia märissä vaatteissa (sadetakki ei pelastanut farkkuja, jotka kastuivat aivan litimäriksi, puhumattakaan ballerinoista tai sukista), sain siis kuivaa vaatetta päälleni ja matka kotia alkoi. Lämppäri huusi aikalailla koko matkan, etten vahingossakaan tulisi kipeäksi.

Kotona sitten on nyt kuivateltu melkein vuorokauden noita tuotteita, onneksi mikään tuote ei mennyt pilalle, mutta kyllähän tästä työsarkaa tulee, kun tuotteet silitetään, laputetaan ja pakataan uusiksi.
No siihen voi hyvin laskea tämän sunnuntaiaamupäivän.

Kuvia en ehtinyt koko tapahtumasta ottaa, mikä harmittaa, koska olin saanut ihan kivasti tuotteet esille, vaikkakaan kaikki  eivät mahtuneet hienolle pöydälle, jonka kävin hätäpäissäni ostamassa Jyskistä tajutessani, ettei minulla ole kuin ne kolme Ikean pikkupöytää ja rekki.

Parempi onni ensi kerralla, nyt ei muuta ongelmaa ollut kuin se yllättävä, kova ja piiskaava vesisade, joka kasteli tuotteet. :(

Seuraavan kerran tapahtumia on vasta syyskuussa, joten siihen saakka vietämme ansaittua lomaa tapahtumista ja suunnittelen uusia tuotteita syksyksi. Syksyn mallistossa on tulossa erilaisia olkalaukkuja, joissa on paljon taskuja, jotta ne sopivat esimerkiksi laukuiksi kouluun tai työhön. Syksyn hallitsevia värejä on keltainen, oranssi ja ruskea, kuten ruska-aikaan kuuluukin. :)

- Mirka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti