maanantai 11. kesäkuuta 2012

Rock-viikonloppu!

Viime viikonloppuna 11.-12.6.2012 Cosecha oli kotikaupungissaan viihdyttämässä niin sateisena lauantaina kuin aurinkoisena aamuna sunnuntaina Seikkisrockissa.
Viikonlopun jäljiltä saldo oli erittäin mieluinen (eikä edes harmittanut lauantain kylmyys ja sade), nimittäin tapasin ihan uskomattomia tyyppejä siellä ja hauskasta sekä hyvästä musiikistakin sai nauttia. Oma mielibändini lastenpuolelta ei ollut siellä, mutta ehkä ensi vuonna sitten? :P

 Tässä muutama kuva lauantailta.

Sunnuntaina heräsin noin kellonlyömällä 5.50. Ei vain tullut uni. No nousin sitten tekemään erästä tilaustyötä, joka oli tilattu tuolla festareilla, jotta saisin sen valmiiksi ennen lähtöä, sen jälkeen vähäsen leipää nassuun ja eikun festareille! Katos oli yhä tallella, kuten myös unohtamani pyykkinarut roikkuivat siellä, mikä oli vain ja ainoastaan hyvä juttu, vaikkei niitä enää sunnuntaina tarvitukaan, mutta mahdollisesti joskus myöhemmin tullaan tarvitsemaan, jotta saadaan toteutettua samanlainen idea eli laukut esille mahdollisimman hyvin, kun ne roikkuvat narulla. :) Siinä naiset (ja miksei miehetkin) saavat hiplailla ihan rauhassa! :)

Sunnuntaille myyntipistettä oli kanssani pystyttämässä myyntiään lopetteleva Ekoipana, jolla oli festaritarjouksena ota 3, maksa 2! :)
Sää helli meitä, vaikka siinä yhdeksän aikaa aamusta jostain kummasti tuli pilviä, mutta ne hävisivät aika yhtä nopeasti kuin olivat tulleetkin. Teltassa ei kuitenkaan ollut kesää, nimittäin edellisen päivän ja yön kosteus oli yhä läsnä eikä telttan vieressä asustaneet puutkaan halunneet antaa meille aurinkoa. Täten siis oli usein poistuttava teltasta ja siellä me patsastelimmekin auringossa aina välillä.
Sunnuntai oli yllättämättä erittäin suosittu päivä, jo ihan säänkin perusteella. Porukkaa lappasi pää- ja sivuportilta sisään ja melkeinpä koko ajan rekkien ja pöytien ympärillä hyrräili porukkaa.

Omalta osaltani kiitän hurjasti asiakkaita, Seikkisrockin järjestäjiä sekä paikkansa jakanutta Ekoipanaa! Mulla oli hurjan mukavaa ja jostain kummasta nenä ja posket olivat tunteneet aurinkoa ja illalla punoittivat. :D

Nyt on aika kiittää tämän kevään ja alkukesän kohdalta asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ja kaikkia ihania ihmisiä, joihin olen törmännyt markkinoilla ja tapahtumissa. Cosecha laittaa kesän ajaksi tapahtumat tyynyn alle odottamaan syksyä. Verkkopuoti palvelee normaalisti koko kesän ajan, heinäkuussa taas asiakkaille tipahtelee uutiskirjettä normaaliin tapaan! 
 Syksyllä palaamme taas erilaisiin tapahtumiin. Mikäli haluaisit tavata meidät jossain tietyssä taphatumassa naputtele meille sähköposita info@cosecha.fi.
Tykkäämällä meistä Facebookissa, roikkumalla blogissa ja vierailemalla verkkopuodissa saat tietoosi uusimmat uutuudet ja tapahtumat. :)

Mahtavaa kesää! Nauttikaa siitä, se on vain pieni hetki kun kesä on täällä!
- Mirka -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti