perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kesäkuu, oi kesäkuu!

Ahh, kesä on jo alkanut! Onhan nyt jo kesäkuu! :)
Nyt on ihana vetää jalkaan shortsit ja kellistellä auringossa (... kunhan vain lämmintäkin ois!).

Uudet kesän tuulet puhaltavat myös Cosechaa!
Uudistimme tuotteimme tuotelaput, pitkällisen harkinnan jälkeen päädyimme kahteen eri lappuun.
Toinen kuvastaa ideaamme kierrättää materiaaleja ja kankaita ja toinen lappumme kertoo taas suomalaisesta käsityöstä. Tarkoituksenamme on kesän aikana levittäytyä myös Etsyyn ja mahdollisesti Ebayhin, jolloin nykyiset uudet tuotelappumme mahdollistavat myös tuotteiden lähetyksen muualle kuin Suomeen. Tuotelappujen toiselle puolelle tulostetaan erikseen liimattava tuotekohtainen lappu, josta ilmenee tuotetiedot, kuten nimi, hinta sekä tuotteen pesuohjeet, jollei tuotteessa itsessään ole kiinni pesuohjeita. Kesäkuun ensimmäisten viikkojen jälkeen tuotteisiin kiinnitetään valmisvaiheessa pesuohjeet, jolloin pesuohjeita ei enää erikseen ilmoiteta tuotelapussa.Kuten moni on varmasti huomannut, että Cosechalta on tullut ulos aiempaa enemmän vaatteiden sijasta kaikenlaista pientä härpäkettä, kuten laukkuja, kännykkä- ja läppärinsuojia, on ihan oikea huomio! Cosecha on keskittynyt lähinnä vaatteiden sijaan kaikkeen pieneen.
Merkkimme on kasvattanut tunnettuvuuttaan asiakkaillemme vaate- ja pienasustebrändinä, jatkossa on kyllä tulossa vaatteita, mutta vähenevissä määrin, keskitymme aika pitkälti laukkujen ja muiden pienhärpäkkeiden valmistukseen. Uutuutena viikonlopun aikana meille on tulossa erikseen retrokankaista valmistetut korttikotelot!

Kaikki tuotteemme testataan ennen tuotannon aloitusta arkisissa oloissa ja tuotteisiin tarvittaessa tehdään muutoksia, mikäli ne sitä vaatii. Jatkossa teemme yhä asiakkaille toiveiden perusteella tuotteita, myös täysin mittatilaustyönä. Onhan niitä tilaustöitä jo lähtenytkin maailmalle jonkinmoinen kasa. :) 

Verkkopuodin kautta tehdyt tilaukset on edullisia (toimituskulut aina tasan 2,00 €!) ja Facebook-tykkääjillemme annammekin joka kuukausi erilaisia tykkäyspalkintoja eli etuja, joita saa vain tykkäämällä naamakirjassa.
Etu vaihtuu joka kuukauden alussa ja tällä kertaa kannattaa oikeasti katsastaa se!

Tarkoituksenamme on lomailla kesäkuun puolesta välistä heinäkuun alkuun eli muutaman viikon, mutta tästä lomasta tiedotamme tarkemmin niin verkkopuodin etusivulla, blogissa sekä Facebookissa. Eli jos aikomuksesi on tilata nyt kesäksi jotain ihanaa mittatilaustuottetta, nyt on viimeinen aika tehdä se ennen lomaamme, jotta saat tilauksesi ennen lomamme alkua!
Mittatilaustöiden toimitusaika on tällä hetkellä noin 1 viikko.
Mahtista kesää!
- Mirka -
P.S. Tässä kesäistä kuvaa Jyrkkäläpäiviltä! Oli ihana, vaikkakin tuulinen päivä, mutta tulipahan saatua liikuntaa, kun sai juosta lentävien kännykkäpussien perässä! :D
   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti