maanantai 4. kesäkuuta 2012

Cosecha lopettaa vaatevalmistuksen

Cosecha näki päivänvalon tarkalleenottaen lähes tasan vuosi sitten. Se oli unelmieni täyttymys, saada luoda jotain upeaa ja uniikkia. Luoda oma vaatemallisto, nähdä se kävelevän ihkaelävien mallien päällä muotinäytöksessä, antaa asiakkaalle se unelmien asu. No nämä toiveet täyttyivät ja täyttyivät noin puolessa vuodessa verkkopuodin avaamisesta. Verkkopuodin avaamisesta on nyt kulunut yhdeksän kuukautta ja on se sanottava, etten voisi olla tyytyväisempi!

Mutta nyt on kuitenkin tultu tienhaaraan. Olen tässä jo pidemmän aikaa kärsinyt aikapulasta, enkä voi sanoa, että minulla riittäisi aikaa pyörittää yhdistettyä laukku- ja vaatekauppaa verkossa. Olen siis siinä risteyksessä, jossa minun pitää valita suunta ja selkeästi se suunta nyt näyttää siltä, että MUSTA TULEE LAUKKUTAITELIJA! :D Eli jatkossa, Cosecha ei valmista enää valmisvaatteita, tilauksesta toki kyllä, mutta verkkopuotimme valikoima koostuu laukuista, niin olka- kuin käsilaukuista, läppäri- ja kännykkäsuojista, kuin kaikesta ihanasta piskuisesta myytävästä!

Älkööhän kuitenkaan luovuttako Cosechan suhteen, varmasti jatkossa tulemme aloittamaan uudelleen vaatevalmistuksen, ihan varmasti, mutta tällä hetkellä on vain se todettava, ettei aika riitä niin moneen asiaan kuin haluaisi.

Ihan varmasti kohtaamme vielä muotinäytöksien catwalk-lavoilla Cosechan vaatteiden kanssa, mutta ei tänään, eikä huomenna, mutta ei sitä koskaan tiedä, vaikkapa ylihuomenna! ;)

Kiitän rakkaita asiakkaita, jotka ovat tilanneet ja joille olen valmistanut vaatteita heidän unelmiaan vastaaviksi, te olette tehneet minun viimeisen vuoteni aaaeeevaan ihanaksi <3
Cosecha on kerännyt jo lähes 200 tykkääjää Facebookiin ja aionkin sanoa, että KEEP GOING! Siellä kannattaa pysyä tykkääjänä, jotta tietää mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan! :)
Uutiskirjeenkin suuntaan kannattaa naputella sähköpostiosoitteensa, jotta saat varmasti uutuusuutiset suoraan sähköpostiisi!

Kiitos kaikille, olette ihania ja tässä teille vielä pieni kesänaloitusalennus!

Kaikki normaalihintaiset vaatteet - 50 %!
Kannattaa toimia nopeasti, jotta saamme varastoamme tyhjennettyä ja saamme tilalle uusia ihanuuksia. Vaatepuolen varastoamme ei kuitenkaan kamalasti ole jäljellä, joten nopeus on valttia jos meinaa ottaa kermat päältä! :) Myös näitä aletuotteita koskee 14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu, joten voit huoletta tilata ja sovittaa! :) 
Alennuksen saat käyttöön naputelemalla Alennuskoodi/lahjakortti -kohtaan koodin nimeltä:
6A6JB4G1
Koodi on voimassa 4.6-15.6.2012 välisenä aikana!
Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, eikä sitä voida yhdistää muihin tarjouksiin tai etuihin. Vain 1 alennuskoodi / asiakas, vaatteiden lukumäärää ei ole rajoitettu! :)
Verkkopuotiin ostoksille tästä!

<3: llä Mirka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti