lauantai 3. syyskuuta 2011

Kohti omaa verkkopuotia

Syksy tulla tupsahtaa taas kuten aina vuodesta toiseen. Tällä kertaa jopa odotan lokakuuta, kun normaalisti voisin jäädä asustelemaan heinä-elokuun lämpötiloihin, ehkäpä jonain vuonna se on mahdollista elää sellaisessa lämpötilassa ympäri vuoden. 


Mutta miksikö odotan?
Avaan silloin oman piskuinen verkkopuotini Internetin ostoskeitaaseen. 
Mitä sieltä sitten voi odottaa? 
Suomalaista käsityötä, joka kattaa nykynaisen vaatekaapin, joka ei tahdo seurata valtamuotia.
Cosecha on siis mallisto ja verkkopuoti.

Olen jo vuosia unelmoinut omasta ompelukoneesta sekä saumurista ja nyt kotiani koristaa Toyotan ompelukone seuranaan Singerin saumuri. 


Se miten tähän  päästiin, että avaan jo oman verkkokauppani, on se että olen totaalisen ihastunut naiselliseen muotiin, eritoten 1950-luvun klassiseen tyyliin. Voisin sanoa itse heti irti valtamuodista.


Mistä kaikki sitten lähti?


Huhtikuun lopussa ajattelin tekeväni ensimmäisen '50-luvun mekon itselleni. Tutustuin läheisen kangaskaupan valikoimaan ja sieltä tulla tupsahti valkoisella pohjalla ihanan punaisia palloja! Ei sentään se perus punainen pohja, valkoiset pallot. 


En koskaan kuvitellut mekon saavan niin paljon ihailua mitä se on tähän mennessä saanut ympäri Eurooppaa. Eniten yllätyksenä ovat tulleet vanhemmat naiset, jotka itse ovat kuulemma eläneet '50-luvulla ja juuri käyttäneet tuon tyyppisia mekkoja, kellohelmoilla ja tyllialushameilla!


Verkkopuodin ideasta saan kiittää äitiäni, joka Espanjan matkallamme heitti, että jos alkaisin tekemään myös muille kyseisiä mekkoja ja samantyyppisia vaatteita. Ja siitä se idea lähti.Pikku hiljaa aloin rakentamaan ensin ajatuksissani koko ideaa, sitten kokosin paperille ja siitä se lähti eteenpäin pyörimään. Alunperin kaupan oli tarkoitus olla blogissa, mutta törmätessä Wosbeen verkkokauppasovellukseen, totesin että se olisi paras ratkaisu, niin minulle kuin tuleville asiakkaille.
Sen tähden verkkokauppa avautuu lauantaina 1.10.2011. 


Sitä ennen tässä muutama kuva syksyn mallistosta. Voit tykätä myös Facebookissa!


Osassa vaatteissa käytetään alkuperäisiä '50-luvun nappeja. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti